Αποστολές σε Ελλάδα και Κύπρο

Pokemon: White Version 2 (NINTENDO DS) pal

από 60 αξιολογήσεις

Τιμή: 549,90€

Μη διαθέσιμο
Κωδικός προϊόντος: 6031584

 Η Pokemon Black Version 2 και η Pokemon White Version 2 επιστρέφει τους παίκτες στην περιοχή Unova δύο χρόνια μετά τα γεγονότα της Pokemon Black Version και Pokemon White Version. Αν και οι παίκτες θα ταξιδέψουν σε γνώριμες περιοχές, όλα έχουν αλλάξει στην Unova, ενώ πλέον αποκτούν πρόσβαση και σε νέες περιοχές και Pokemon. Η Bianca είναι πλέον η βοηθός της Professor Juniper και βοηθά στην έρευνα γύρω από τα Pokemon, ενώ ο Cheren έχει γίνει Gym Leader και δάσκαλος σε ένα σχολείο της πόλης Aspertia, όπου και ξεκινά το παιχνίδι. Και οι δύο, όμως, θα εξορμήσουν σε μία ακόμα επική περιπέτεια Pokemon, με πολλές νέες προκλήσεις και φυσικά δύο νέα θρυλικά Pokemon, το Black Kyurem και White Kyurem.

Χαρακτηριστικά:
Νέες τοποθεσίες και game modes, όπως η πόλη Virbank, όπου οι παίκτες μπορούν να επισκεφθούν τα Pokestar Studios και να πρωταγωνιστήσουν μαζί με τα αγαπημένα τους Pokemon στις δικές τους ταινίες.
Εμφανίζονται Pokemon που δεν υπάρχουν κανονικά στην περιοχή της Unova, όπως τα Eevee, Riolu, Tyranitar, Arcanine και Mareep.
Επιπλέον λειτουργίες για το Nintendo 3DS, με συμπληρωματικές εφαρμογές που μπορείτε να αποκτήσετε μέσω Nintendo eShop.
Pokemon Dream Radar. Με την χρήση της κάμερας του Nintendo 3DS και εφαρμογών Augmented Reality κυνηγήστε και πιάστε σπάνια Pokemon στο σαλόνι σας και μεταφέρετέ τα στο παιχνίδι σας.
Pokedex 3D Pro. Η νέα, ανανεωμένη έκδοση του Pokedex 3D περιλαμβάνει πληροφορίες και στατιστικά για ακόμα περισσότερα Pokemon από την σειρά παιχνιδιών και την τηλεοπτική σειρά.

Funko Pop
Nintendo Amiibo
Lego κατασκευες