Αποστολές σε Ελλάδα και Κύπρο

Red Steel (Wii) *

Τιμή: 58,00€24,89€

Άμεση παραλαβή από το κατάστημα ή Άμεση Αποστολή

Η ιστορία έχει ως εξής:Η κοπέλα σας είναι η κόρη ενός Γιαπωνέζου μαφιόζου που ζει στο Los Angeles. Ένας αντίπαλος μαφιόζος, σκοτώνει τον...μέλλοντα πεθερό σας και απαγάγει την αγαπημένη σας. Ήρθε η ώρα να αναλάβετε δράση βάζοντας σε πλήρη εφαρμογή τις γνώσεις στις πολεμικές τέχνες και στη χρήση πυροβόλων όπλων.

Οπλιστείτε με την Katana σας, τα περίστροφά σας και...το χειριστήριο του Wii και ετοιμαστείτε για ένα διαφορετικό FPS. Με την νέα επαναστατική τεχνολογία της Nintendo θα κινείστε σημαδεύετε και χτυπάτε τους αντιπάλους σας κουνώντας το χειριστήριό σας στην κατάλληλη κατεύθυνση ή σημαδεύοντας την οθόνη. Επιπλέον με το Focus Meter του παιχνιδιού θα μπορείτε να εκτέλείτε διάφορες κινήσεις σε στιλ Matrix καθώς θα βλέπετε τα πάντα σε αργή κίνηση και θα μπορείτε να σημαδεύετε και να κατατροπώνετε πολλαπλούς εχθρούς ταυτόχρονα.

Με μια απλή,κάθετη κίνηση του χειριστηρίου σας, θα εκτελείτε επιθέσεις με την καλά ακονισμένη Katana του χαρακτήρα σας, ενώ για να σημαδέψετε με τα υπόλοιπα όπλα θα σημαδεύετε την οθόνη. Ποτέ πριν ένα παιχνίδι δεν προσέφερε τέτοιου είδους διαδραστικότητα στους παίκτες. Επιπλέον ο χαρακτήρα σας θα εξελίσσεται και θα γίνεται δυνατότερος μαθαίνοντας νέα Combos και δυνατότερες επιθέσεις.

Το παιχνίδι υποστηρίζει και Multiplayer για ατέλειωτες ώρες δράσης με τους φίλους σας ή άλλους παίκτες online.

Παίκτες: 1-4/Multiplayer

Περιοχή DVD: Universal

Rating: 16+

Σχετικά προϊόντα