Αποστολές σε Ελλάδα και Κύπρο

Tortuga - Two Treasures (PC)

Τιμή: 28,90€9,70€

Άμεση παραλαβή από το κατάστημα ή Άμεση Αποστολή
Κωδικός προϊόντος: 211795

    

Με φόντο την σκοτεινή εποχή των κουρσάρων του 18ου αιώνα, το Tortuga – Two Treasures αφηγείται την ιστορία του πειρατή καπετάνιου Thomas "Hawk" Blythe που μαζί με την κοπέλα του, την Sangua, αναζητεί τον μυθικό θησαυρό που άφησε πίσω του ο αδίστακτος κυβερνήτης Henry Morgan.
 
Σε μια περιπέτεια που προβάλλει την τιμή και την προδοσία, την ανδρεία και τον θάνατο, την υπερηφάνεια και τη συνομωσία, η αποστολή σας είναι να βοηθήσετε τον Hawk να αντιμετωπίσει τα εμπόδια που συναντά και να κατατροπώσει τους αντιπάλους του στην ξηρά και στην θάλασσα.
 
Πολεμήστε εχθρικά πλοία σε μάχες που ξεπερνούν κάθε φαντασία, παλέψτε σώμα με σώμα με τα μέλη των πληρωμάτων άλλων πειρατικών σκαφών και ζωντανέψτε μπροστά στα μάτια σας μια ολόκληρη εποχή της παγκόσμιας ιστορίας μέσα απο το Tortuga – Two Treasures.
 
Με δεκάδες διαφορετικά όπλα και πλοία, εκπληκτικά, λεπτομερή γραφικά και έναν τεράστιο τρισδιάστατο κόσμο αποτελούμενο απο πολυάριθμες πόλεις και λιμάνια, το Tortuga – Two Treasures αποτελεί μια δυναμική εμπειρία δράσης και αγωνίας που θα σας κόψει την ανάσα!

Απαιτήσεις: System: Pentium IV 1.7GHz or equivalent RAM: 512 MB Video Memory: 64 MB Hard Drive Space: 4000 MB

Παίκτες: 1

Περιοχή DVD: PAL

Rating: 13+

Σχετικά προϊόντα

Funko Pop
Nintendo Amiibo
Επιτραπέζια
YuGiOh!
Puzzles