Αποστολές σε Ελλάδα και Κύπρο

Shrek The Third (PC)

Τιμή: 39,90€7,90€

Άμεση παραλαβή από το κατάστημα ή Άμεση Αποστολή
Κωδικός προϊόντος: 222295

  Το παιχνίδι είναι ένα ταξίδι στον κόσμο του Far Far Away όταν η πριγκήπισσα Charming σκορπάει στην πόλη κακούργους για να αρπάξει το θρόνο. Οι παίκτες θα πρέπει να σώσουν τα φιλαράκια τους, να αντιμετωπίσουν τα τσιράκια της Charming, να δοκιμάσουν την επιδεξιότητά τους σε αναμετρήσεις με τα bosses και να εμπλακούν στα ποικίλα single και multiplayer mini-games.

Υποδυθείτε τον ρόλο του Shrek, του Donkey, του Puss in Boots και της Fiona, όπως επίσης και καινούργιων φίλων, του Αρθούρου και της Ωραίας Κοιμωμένης, ο καθένας από αυτούς με τις μοναδικές του ικανότητες.

Ζήστε μια φανταστκή περιπέτεια μέσα από τις 20 πίστες με γνωστές περιοχές από την ταινία - Far Far Away, Merlin's Hills, Worcestershire Academy- αλλά και απάτητα μέρη όπως τα Academy Grounds, Evil Queen’s Castle, Pirate Ship .

Οι αντίπαλοί σας απαρτίζονται από gnomes, επικίνδυνους πειρατές και τελικούς σαν τον πελώριο Ice Dragon. Συλλέξτε τα σκορπισμένα νομίσματα στο βασίλειο και ξεκλειδώστε κοστούμια, multiplayer χάρτες, χαρακτήρες και πολλά άλλα.
 

Παίκτες: 1

Περιοχή DVD: Universal

Rating: 3+