Αποστολές σε Ελλάδα και Κύπρο

Unreal Tournament ΙΙΙ (2007) (PC)

Τιμή: 49,90€19,80€

Άμεση παραλαβή από το κατάστημα ή Άμεση Αποστολή
Κωδικός προϊόντος: 224595

Για όσους δεν έχουν ασχοληθεί με τους προηγούμενους τίτλους, το Unreal πρόκειται για ένα FPS παιχνίδι γρήγορης δράσης και τακτικής. Πολλές επιλογές όπλων, πιστών, είδη παιχνιδιών και πολλά...θύματα!
 
Το ότι το Unreal Tournament 3 χρησιμοποιεί τη μηχανή γραφικών Unreal Engine 3 αποτελεί από μόνο του εγγύηση στα γραφικά, αφού έχει σαρώσει τις κριτικές και τα βραβεία. Πέρα από τα γνωστά και αγαπημένα Deathmatch, Team Deathmatch, Capture the Flag κ.α, οι παίκτες θα ζήσουν την ολοκαίνουργια εμπειρία του “Warfare”.
 
Το οπλοστάσιο μεγαλώνει και τώρα μπορείτε να έχετε στην κατοχή σας πάνω από δυο ντουζίνες όπλα αλλά και οχήματα! Πολεμείστε ως αντίπαλοι ή σύμμαχοι με τα bots από τον κόσμο του Unreal καθώς και με καινούργιους. Αυτό όμως που τους ενώνει όλους είναι οι λεπτομερέστατες φιγούρες και οι καλοφτιαγμένες προσωπικότητες.
 
Το Unreal 3 προσφέρει άφθονη δράση σε όλους τους τομείς: single player arenas, practicing, LAN arena, online batlles-όλα αναβαθμισμένα και με πολλές προσθήκες-, αλλά και single player campaign! Το τελευταίο είναι πραγματικά μια καινοτομία για τον τίτλο, γιατί είναι ένα Unreal Tournament όπως δεν το έχουμε ξαναδεί: η εισβολή των Necrons έχει ξεκινήσει και η clan σου ήταν από τις πρώτες που σφαγιάστηκε. Εντάξου στις πρώτες γραμμές μάχης και πολέμησε σε αυτήν την Επική μάχη για τη σωτηρία της ανθρωπότητας και φυσικά...εκδίκηση!
 
Αναβαθμισμένα γραφικά, gameplay, offline και online δράση, μεγαλύτερο οπλοστάσιο - περισσότερα οχήματα και όλα αυτά κάπου ανάμεσα σε μια sci-fi FPS αδρνελίνη...είναι το Unreal Tournament του 2007!

Παίκτες: 1 / Online

Περιοχή DVD: PAL

Rating: 15+

Funko Pop
Nintendo Amiibo
Puzzles