Αποστολές σε Ελλάδα και Κύπρο

Battlefield - Bad Company (PS3)

από 5 αξιολογήσεις

Τιμή: 39,90€13,00€

Παραλαβή ή Παράδοση, σε 1-3 ημέρες
Κωδικός προϊόντος: 322199

Με φόντο το εγγύς μέλλον, το Battlefield: Bad Company σας ταξιδεύει σε μια δραματική Ευρασιατική σύρραξη. Ώς μέλος μια τετραμελούς ομάδας στρατιωτών καλείστε να ρισκάρετε τα πάντα και να πολεμήσετε στον δικό σας πόλεμο μέσα στον πόλεμο που καταστρέφει τα πάντα στο πέρασμά του.


Βυθιστείτε σε μια ανεπανάληπτη κινηματογραφική περιπέτεια που καθηλώνει και μεγεύει με τον ρεαλισμό και την αξεπέραστη ένταση που την χαρακτηρίζει. Εκμεταλλευτείτε την απόλυτη ελευθερία που σας προσφέρεται και τολμήστε ό,τι δεν είχατε ποτέ φανταστεί.

Τα υπέροχα γραφικά ηψηλής ευκρίνειας του Bad Company υπόσχονται να σας κόψουν την ανάσα προσφέροντας τρομερή λεπτομέρεια ενώ ο πλήρως καταστρέψιμος κόσμος που σας περιστοιχίζει μεταβάλλεται συνεχώς αναγκάζοντάς σας να ανανεώνετε τις τακτικές και τις ενέργειές σας.

Νέα όπλα, οχήματα και εργαλεία κατακλύζουν το παιχνίδι δίνοντάς σας έτσι τη δυνατότητα να ζήσετε μια μοναδική εμπειρία ανακαλύπτοντας συνεχώς νέους τρόπους και τεχνικές εξόντωσης των αντιπάλων σας ενώ η δυνατότητα online gaming έως και 24 παικτών θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς!

Παίκτες: 1-24

Περιοχή DVD: PAL

Rating: 16+