Αποστολές σε Ελλάδα και Κύπρο

Velvet Assassin (PC)

Τιμή: 37,90€18,40€

Άμεση παραλαβή από το κατάστημα ή Άμεση Αποστολή
Κωδικός προϊόντος: 383995

Καθώς ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος μαίνεται έξω από το παράθυρο ενός απομακρυσμένου νοσοκομείου, διαδραματίζεται παράλληλα και μέσα στο μυαλό της Violette Summer. Όντας σε κώμα, η πράκτορας των Βρετανικών Υπηρεσιών ξαναζεί τους εφιάλτες που έζησε σαμποτάροντας τις επιχειρήσεις των Ναζί.


Εμπνευσμένο από τη ζωή της πραγματικής ηρωίδας του ΔΠΠ Violette Szabo, το Velvet Assassin αποκαλύπτει τη φρίκη του πολέμου όπως ποτέ άλλοτε. Πολεμήστε μέσα από τα μάτια της Violette και ζήστε ό,τι εκείνη έζησε. Περπατήστε όπου περπάτησε. Και σκοτώστε εκείνους που σκότωσε.

Μπείτε σε έναν κόσμο βίαιων δολοφονιών και επικίνδυνων αποστολών. Κατατροπώστε τους εχθρούς που συναντάτε στο δρόμο σας επιστρατεύοντας τη φαντασία και την ευστροφία σας για να δημιουργήσετε αναπάντεχες παγίδες ικανές να τους παραπλανήσουν και να τους οδηγήσουν στο θάνατο.

Βυθιστείτε σε έναν απόλυτα ρεαλιστικό κόσμο που χαρακτηρίζεται από λεπτομέρεια και ακρίβεια και ταξιδέψτε σε μοναδικές τοποθεσίες κατασκευασμένες με βάση τα πραγματικά περιβάλλοντα του ΔΠΠ. Απολαύστε μία μοναδική ατμόσφαιρα ικανή να συγκινήσει και να συνεπάρει ακόμη και τους πιό απαιτητικούς από εσάς.

Γνωρίστε τον πόλεμο μέσα από μια διαφορετική οπτική γωνία και ζήστε την ένταση, την αγωνία και τη δράση της μυστικής διαμάχης μακριά από τα αιματοβαμμένα στρατόπεδά του. Ανακαλύψτε τους θυσαυρούς και τα γράμματα που αφήνουν πίσω τους οι Γερμανοί στρατιώτες.

Χρησιμοποιήστε μια πλειάδα αυθεντικών όπλων του ΔΠΠ μέσα από 12 συγκλονιστικά επίπεδα που σας καλούν να εκτελέσετε δολοφονίες, να παλέψετε με τους εφιάλτες της Violette και να πάρετε μέρος σε μία αποστολή διάσωσης που θα αλλάξει την ζωή σας για πάντα.

Παίκτες: 1

Περιοχή DVD: PAL (X360) / Universal (PC)

Rating: 15+