Αποστολές σε Ελλάδα και Κύπρο

Section 8 (XBOX 360)

Τιμή: 14,90€14,40€

Άμεση παραλαβή από το κατάστημα ή Άμεση Αποστολή
Κωδικός προϊόντος: 542898

Ταξιδέψτε βαθιά στο μέλλον, εκεί όπου η ανθρωπότητα έχει μετοικήσει σε νέους μακρυνούς πλανήτες και πάρτε μέρος σε έναν χωρίς όρια αποικιακό πόλεμο ως μέλος της επίλεκτης διμοιρίας 8th Armoured Infantry. Το Section 8 αποτελεί τη νέα πρόταση στον τομέα των sci-fi first-person shooters και επιχειρεί να εκμηδενίσει τα κλισέ των παιχνιδιών του είδους δίνοντας στους παίκτες τη δυνατότητα να καθορίσουν οι ίδιοι τον ρόλο τους στη μάχη.


Πώς το καταφέρενει αυτο; Επιτρέποντάς σας να διαμορφώσετε τον εξοπλισμό σας με τη βοήθεια αμέτρητων επιλογών και δίνοντάς σας τη δύναμη να αλλάξετε τη ροή της μάχης επιστρατεύοντας ενισχύσεις και αναλαμβάνοντας αποστολές με συγκεκριμένους στόχους. Με τον τρόπο αυτό, η προβλεψιμότητα που συναντάται συχνά σε άλλους τίτλους δίνει τη θέση της σε δυναμικά μεταβαλλόμενες μάχες που βασίζονται περισσότερο στις ικανότητες του χρήστη.

Επιλέξτε λοιπόν το όπλα και τις πανοπλίες σας διαμορφώνοντας την κλάση του χαρακτήρα σας χωρίς να περιορίζεστε και παίξτε μόνοι ή πάρτε μέρος σε εκρηκτικές multiplayer μάχες όπου κάθε χρήστης διαθέτει ξεχωριστές δυνατότητες. Παράλληλα, απολαύστε γραφικά υψηλής ποιότητας, που γίνονται πραγματικότα μέσα από την έντονα τροποποιημένη Unreal Engine 3 η οποία δίνει ζωή σε τεράστια, ανοιχτά πεδία μάχης θέτοντας νέες βάσεις για τους ανταγωνιστές του Section 8.

Παίκτες: 1-40

Rating: 16+

Η διάκριση μας για το 2020 !