Αποστολές σε Ελλάδα και Κύπρο

Tom Clancy's Ghost Recon - Advanced Warfighter (PC)

Τιμή: 30,90€14,90€

Άμεση παραλαβή από το κατάστημα ή Άμεση Αποστολή
Κωδικός προϊόντος: 58995

Το 2013 ο Αμερικανικός στρατός θα θέσει σε εφαρμογή το Integrated Warfighter System(IWS- Ενσωματωμένο Μαχητικό Σύστημα) θέτοντας έτσι τη βάση για την δημιουργία και εξέλιξη ενός νέου τύπου στρατιώτη.
 
Κατασκοπευτικοί δορυφόροι, εξελιγμένα οπλικά συστήματα, δορυφορικά συστήματα επικοινωνίας και η ενισχυμένη ικανότητα επιβίωσης  του στρατιώτη, όλα ενσωματώνονται και συνδυάζονται στο σύστημα IWS και στην μονάδα των Ghosts.
 
Ένα πραξικόπημα στο κέντρο της πόλης του Μεξικού είναι η αφορμή για να αναπτυχθεί η ομάδα των Ghosts στο κέντρο της μάχης, με την αποστολή να ανακτήσει τον έλεγχο. Σιωπηλά και «αόρατα» όπως μόνο αυτοί ξέρουν, πρέπει να φέρουν σε πέρας αυτήν την αποστολή με τη βοήθεια του IWS.
 
Το Ghost Recon 3 έχει χτιστεί από τα θεμέλια, αξιοποιώντας στο μέγιστο την προχωρημένη τεχνολογία των νέων κονσολών και παραδίδει ένα άριστο αποτέλεσμα εικόνας και ήχου με εντυπωσιακές φωτοσκιάσεις, λεπτομερέστατα και καθαρά γραφικά και τον απόλυτο ρεαλισμό στους νόμους της φυσικής. Για τις παλαιότερης γενιάς κονσόλες, το παιχνίδι είναι φτιαγμένο ώστε να αξιοποιεί τα χαρακτηριστικά τους στο μέγιστο και να αποδίδει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην οθόνη.
 
Γίνετε ο στρατιώτης του μέλλοντος. Αποκτήστε πρόσβαση στο μέλλον της στρατιωτικής τεχνολογίας. Το επαναστατικό σύστημα Cross-Com προσφέρει μια πληθώρα από πληροφορίες στον στρατιώτη μέσα από το μονόκλ του, καθώς και τον έλεγχο άλλων ομάδων και ρομποτικών συσκευών μάχης. Αξιοποιώντας πλήρως το στρατιωτικό δορυφορικό σύστημα, ο στρατιώτης ξέρει ανά πάσα στιγμή τι συμβαίνει στο γύρω περιβάλλον και μπορεί να επικοινωνήσει για να δώσει ή να λάβει εντολές.
Οι δημιουργοί έχουν βασιστεί σε πραγματικές έρευνες του Αμερικανικού στρατού για να σας δώσουν μια ρεαλιστική εικόνα του πως θα διεξάγεται ο πόλεμος στο μέλλον.
 
Το Tom Clancy’s Ghost Recon 3 – Advanced Warfighter, θέτει τον πήχη ψηλότερα και στο Multiplayer είτε πρόκειται για συνεταιριστικό, είτε για ανταγωνιστικό παιχνίδι, με μια πληθώρα από νέα χαρακτηριστικά.

Παίκτες: 1-Multiplayer Online

Περιοχή DVD: PAL

Rating: 16+

Funko Pop
Nintendo Amiibo
Puzzles