Αποστολές σε Ελλάδα και Κύπρο

Nintendo Land (Wii U)

Τιμή: 33,80€19,90€

Άμεση παραλαβή από το κατάστημα ή Άμεση Αποστολή
Κωδικός προϊόντος: 6032386

 Η Nintendo Land εισάγει μια ολοκληρωτικά νέα δυναμική αυτή του asymmetric game play, όπου οι εικόνες που απεικονίζονται στο GamePad διαφέρουν ολοκληρωτικά από αυτές που εμφανίζονται στην οθόνη της τηλεόρασης. Παρέχοντας στον παίκτη με το GamePad διαφορετικές πληροφορίες, οπτικές γωνίες, πλεονεκτήματα και στόχους, δημιουργεί ολοκληρωτικά καινούριες συνεργατικές και ανταγωνιστικές δυνατότητες και επιτρέπει στους αρχάριους και έμπειρους παίκτες να απολαύσουν παιχνίδια μαζί χωρίς να είναι αναγκασμένοι να παίζουν πάνω ή κάτω από το επίπεδο των δεξιοτήτων τους.


Χαρακτηριστικά:
-Περιλαμβάνει δώδεκα διαφορετικά παιχνίδια από τους αγαπημένους τίτλους της Nintendo, με πολλά επίπεδα και gameplay modes. Τα θεάματα που περιλαμβάνονται είναι:
Ομαδικά: Legend Of Zelda:Battle Quest, Pikmin Adventure, Metroid Blast.
Ανταγωνιστικά: Mario Chase, Luigi’s Ghost Mansion, Animal Crossing: Sweet Day.
Ατομικά: Yoshi’s Fruit Cart, Octopus Dance, Donkey Kong’s Crash Course, Takamaru’s Ninja Castle, Captain Falcon’s Twister Race, Balloon Trip Breeze.
-Μέσα από πολλούς και διαφορετικούς τρόπους μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις δυνατότητες που σας δίνει η οθόνη αφής του Wii U GamePad.
- Κάθε παιχνίδι περιλαμβάνει πολλές και διαφορετικές προκλήσεις σχεδιασμένες να σας κάνουν να θέλετε να επιστρέψετε! Ολοκληρώνοντας κάποιες από αυτές συλλέγετε σφραγίδες.

Σχετικά προϊόντα

Funko Pop
Nintendo Amiibo
Puzzles