Αποστολές σε Ελλάδα και Κύπρο

New Super Mario Bros. U (Wii U)

από 4 αξιολογήσεις

Μεταχειρισμένο: 24,90€

Άμεση παραλαβή από το κατάστημα ή Άμεση Αποστολή
Κωδικός προϊόντος: 6032390

 
Το New Super Mario Bros U είναι η νέα, side-scrolling περιπέτεια με τους Mario, Luigi, Toad … και τον δικό σας χαρακτήρα Mii! Τώρα είναι η ευκαιρία σας να μπείτε στο Mushroom Kingdom και χάρη στο καινοτόμο νέο χειριστήριο Wii U GamePad να παίξετε μέχρι και πέντε παίκτες και να εξερευνήσετε νέους κόσμους, νέα power-ups και νέους τρόπους παιχνιδιού.


Χαρακτηριστικά:
-Το Wii U GamePad σας προσφέρει νέους τρόπους χειρισμού του παιχνιδιού.
-Επιπρόσθετα στη κύρια ιστορία , όπου οι παίκτες πρέπει να σώσουν την Πριγκίπισσα Peach, το New Super Mario Bros U περιλαμβάνει ακόμη πιο διασκεδαστικά game modes, όπως:
Boost Rush: Χρησιμοποιώντας αυτή τη λειτουργία , από δύο εως πέντε παίκτες μπορούν να συνεργαστούν για να περάσουν όσες περισσότερες πίστες μπορούν στον μικρότερο δυνατό χρόνο. Καθώς συλλέγετε περισσότερα νομίσματα, η σκηνή κινείται ακόμη πιο γρήγορα.
Challenge Mode: ένας μεγάλος αριθμός από πίστες για έναν ή περισσότερους παίκτες, όπου θα δεχτείτε μια πληθώρα διασκεδαστικών προκλήσεων.
-Παίξτε στην μεγάλη οθόνη της τηλεόρασής σας ή στην οθόνη του Wii U GamePad.
-Η οικογένεια και οι φίλοι σας θα βιώσουν την γνώριμη εμπειρία των παιχνιδιών Mario όπως ποτέ ξανά, μέσα από το Miiverse.

Η διάκριση μας για το 2020 !