Αποστολές σε Ελλάδα και Κύπρο

Car Mechanic Simulator 2014 (PC)

από 4 αξιολογήσεις

Τιμή: 11,49€3,89€

Άμεση παραλαβή από το κατάστημα ή Άμεση Αποστολή
Κωδικός προϊόντος: 6039342

Τώρα μπορείτε να γίνετε ιδιοκτήτης και να λειτουργείτε το δικό σας συνεργείο επισκευής αυτοκινήτων με το Car Mechanic Simulator 2014 της PlayWay.

Το Car Mechanic Simulator 2014 σας μεταφέρει στην καθημερινότητα των διαφόρων συναλλαγών και εργασιών που πραγματοποιούνται στα τοπικά γκαράζ, συνεργεία και αντιπροσωπείες αυτοκινήτων.

 Εξυπηρετήστε τους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων που αναζητούν επισκευές στα οχήματά τους.

 Κάντε παραγγελίες ανταλλακτικών και υλικών που απαιτούνται για τη συντήρηση αποθεμάτων, συμπεριλαμβανομένων μεταχειρισμένων ανταλλακτικών έτσι ώστε να βοηθάτε τους πελάτες σας με οικονομικές λύσεις.

 Αγοράστε εξειδικευμένα εγχειρίδια επισκευών, που θα σας δώσουν τη δυνατότητα να λειτουργήσετε καλύτερα και ταχύτερα, αλλά και να αυξήσετε τον τζίρο της επιχείρησής σας!

 Εργαστείτε πάνω σε οκτώ διαφορετικά μοντέλα αυτοκινήτων, συμπεριλαμβανομένων μεγάλων και μικρών αυτοκινήτων πόλης, σεντάν, SUVs, οικογενειακά, SUV VANs και Λιμουζίνες.

 Αποκτήστε εμπειρία με πάνω από 120 διαφορετικού είδους επισκευές, που περιλαμβάνουν τα συστήματα πέδησης, διορθώσεις στο κιβώτιο ταχυτήτων, εργασίες φανοποιείου, σύστημα διεύθυνσης-ευθυγράμμιση, βελτιώσεις και chip tuning, διαγνωστική ανάλυση, test-drive, αλλαγή λαδιών, επισκευή σπασμένων τμημάτων κ.α.

Το Car Mechanic Simulator 2014 είναι απαραίτητος τίτλος για τους μηχανικούς αυτοκινήτων αλλά και τους απανταχού οπαδούς των simulator παιχνιδιών.

Funko Pop
Nintendo Amiibo
Puzzles