Αποστολές σε Ελλάδα και Κύπρο

Guitar Hero Live (Wii U)

από 4 αξιολογήσεις

Τιμή: 83,89€

Παραλαβή ή Παράδοση, σε 4-10 ημέρες

Μεταχειρισμένο: 39,90€

Άμεση παραλαβή από το κατάστημα ή Άμεση Αποστολή
Κωδικός προϊόντος: 6043914

 Η μεγάλη επιστροφή !!!

Το Guitar Hero Live είναι εδώ. Η FreestyleGames επαναπροσδιορίζει την θρυλική σειρά Guitar Hero με 2 νέες καινοτόμες λειτουργίες παιχνιδιού και μια νέα κιθάρα – χειριστήριο.

Η λειτουργία GH LIVE σας βάζει στην σκηνή κοιτάζοντας το πλήθος που αντιδρά ανάλογα με τον τρόπο που παίζετε και είτε σας αποθεώνει είτε σας γιουχάρει.
Η λειτουργία GHTV σας βάζει μέσα σε ένα μουσικό δίκτυο στο οποίο μπορείτε να παίξετε σε πραγματικό χρόνο, να ανακαλύψετε νέα μουσική και να αναμετρηθείτε με φίλους σας από όλο τον κόσμο.
GH LIVE

Εσείς είστε το αστέρι της ροκ.
Παίζοντας μπροστά σε ένα πραγματικό πλήθος θα ζήσετε την καλύτερη μουσική εμπειρία σας.
Με το νέο GH Live First Person View όλη η σκηνή είναι δική σας.

Ένα rock πλήθος με πραγματικές αντιδράσεις.
Νιώστε την πίεση που σας ασκεί το πλήθος την ώρα της συναυλίας και παίξτε όσο καλύτερα μπορείτε για να το κερδίσετε και να σας αποθεώσει . Αν δεν τα καταφέρετε το πλήθος θα σας γιουχάρει.

Εκτός από το πλήθος θα πρέπει να κερδίσετε και τα μέλη της μπάντας τα οποία θα σας πουν όσο θα παίζετε αν μπορείτε να ροκάρετε ή όχι.
GHTV

Το GHTV είναι ένα μουσικό κανάλι όπου εσείς και η κιθάρα σας είστε τα αστέρια της ροκ.
Εκατοντάδες video θα είναι διαθέσιμα στο release του παιχνιδιού που θα καλύπτουν διαφορετικά είδη μουσικής. Θα είστε σε θέση να ανακαλύψετε και να αναπαράγετε νέα τραγούδια όλη την ώρα.

Δείτε ότι θέλετε
Βάλτε το κανάλι του GHTV όπως θα κάνατε σε μια κανονική τηλεόραση. Διαλέξτε ένα τραγούδι και απολαύστε την μουσική και το video clip. Αν δεν σας αρέσει αλλάξτε κανάλι μέχρι να βρείτε το αγαπημένο είδος μουσική σας.

Ροκάρετε με τους φίλους σας
Το GHTV θα σας δώσει την δυνατότητα να ροκάρετε μαζί με τους φίλους σας με διάφορους τρόπους : όπως να παίζετε και να μπορούν να σας βλέπουν οι φίλοι σας, να προκαλέσετε έναν φίλο σας σε μια μονομαχία είτε online είτε στον ίδιο χώρο.

Μέσα από το GHTV θα μπορείτε να δείτε την παγκόσμια κατάταξη και να δείτε σε ποια θέση βρίσκεστε
GUITAR
Πιο πραγματική από ποτέ
Πιο εύκολο να παίξεις , πιο δύσκολο να κυριαρχήσεις
Η κιθάρα ξανασχεδιάστηκε για το καλύτερο gameplay σε όλα τα επίπεδα δεξιοτήτων.
Η νέα διάταξη των πλήκτρων 2x3 καθιστά ευκολότερο τον τρόπο παιχνιδιού είτε είστε αρχάριος είτε ένας φτασμένος κιθαρίστας.

Χαρακτηριστικά

Νέα διάταξη πλήκτρων : Η νέα διάταξη των πλήκτρων 2x3 δημιουργεί την αίσθηση της εναλλαγής μεταξύ των σειρών και παρέχει μια βελτιωμένη εμπειρία όταν παίζεις συγχορδίες.

Strum Bar
Η strum bar που γνωρίσατε και αγαπήσατε στα προηγούμενα GH επιστρέφει σε όλο της το μεγαλείο.

Επόμενο επίπεδο : HERO POWERS
Χρησιμοποιήστε τον tilt sensor της κιθάρας ή το νέο κουμπί HERO POWER για να ενεργοποιήσετε τις νέες HERO POWERS δυνατότητες.

Η επιστροφή του Whammy
Το κλασσικό πλέον Whammy κάνει μια θριαμβευτική επιστροφή για να σας βοηθήσει να αναδείξετε το ταλέντο σας

Άμεση πρόσβαση στο GHTV
To GHTV πλήκτρο σας επιτρέπει να μεταβείτε κατευθείαν στο GHTV από οποιοδήποτε σημείο του παιχνιδιού.
Hero Powers στο GHTV
Τι είναι τα Hero Powers;
Αν θυμάστε το Star Power από προηγούμενα παιχνίδια του franchise, τα Hero Powers στο Guitar Hero Live είναι σαν αυτό, μόνο πολύ πιο cool. Τα Hero Powers μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο GHTV για να σας δώσουν power-ups που επηρεάζουν διαφορετικά κομμάτια του gameplay. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε ένα Hero Power για να ανεβάσετε το score σας ενώ παίζετε solo, ή για να σας δώσει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα κατά τη διάρκεια του multiplayer. Ενεργοποιούνται από το κλασσικό tilt στην κιθάρα, ή μπορείτε απλώς να πατήσετε το κουμπί Hero Power απευθείας στο guitar controller.
Υψηλότερα scores σάς επιτρέπουν να κερδίσετε ακόμα περισσότερες ανταμοιβές και να κάνετε level up γρηγορότερα.

Πώς κερδίζετε και εφοδιάζεστε με Hero Powers;
Ενώ παίζετε το παιχνίδι, κερδίζετε συνεχώς in-game currency, το οποίο στη συνέχεια μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αποκτήσετε διάφορα Hero Powers. Πριν παίξετε ένα τραγούδι στο GHTV, θα μπορείτε να επιλέξετε με ποιο Hero Power θα θέλατε να εφοδιαστείτε κατά τη διάρκεια του συγκεκριμένου τραγουδιού ώστε να το ενεργοποιήσετε όταν το επιθυμείτε.

Κατηγορίες Hero Powers
•Clear Highway – Αφαιρεί όλες τις άμεσες νότες από τον note highway σας απευθείας. Οι νότες μετριούνται ως hits, που μεγαλώνουν το score, score streak και score multiplier.
•Double Multiplier – Το score multiplier θα διπλασιαστεί για τη διάρκεια του Hero Power.
•Dial Down – Μειώνει προσωρινά τη συχνότητα από νότες που εμφανίζονται στο note highway. Αυτό είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό κατά τη διάρκεια δύσκολων σημείων του τραγουδιού ώστε να διατηρήσετε ένα μεγάλο score multiplier.
•Dial Up – Αυξάνει προσωρινά τη συχνότητα από νότες που εμφανίζονται στο note highway, δίνοντας σας την ευκαιρία να αυξήσετε το score σας.
•Score Chaser – Το μέγιστο score multiplier διπλασιάζεται προσωρινά.
•Safety Net – Διατηρεί τα multiplier και score streak στην τωρινή τους αξία.
•Invincibility – Χτυπάει προσωρινά όλες τις νότες, ενώ οι νότες που χάνονται δεν σημειώνονται.

Προπαραγγείλτε το νέο Guitar Hero Live και αποκτήστε αποκλειστικό περιεχόμενο από το μοναδικό συγκρότημα AVENGED SEVENFOLD

Το αποκλειστικό περιεχόμενο περιλαμβάνει

• Avenged Sevenfold premium show to be played (downloadable from 20/10/2015 to 2/11/2015)
• Avenged Sevenfold branded highway note
• Avenged Sevenfold branded player card

Σχετικά προϊόντα

Η διάκριση μας για το 2020 !