Αποστολές σε Ελλάδα και Κύπρο

Call Of Duty: Infinite Warfare & Terminal Bonus Map (PS4)

Τιμή: 7,90€7,60€

Άμεση παραλαβή από το κατάστημα ή Άμεση Αποστολή
Κωδικός προϊόντος: 6049212

H Infinity Ward, το βραβευμένο στούντιο που βοήθησε στη δημιουργία του blockbuster Call of Duty, φτάνει σε νέα ύψη την σειρά με το Call of Duty: Infinity Warfare. Επιστρέφει με κινηματογραφικές και καθηλωτικές μάχες που θα προσφέρουν μια μοναδική και Call of Duty εμπειρία.Ζήσε την καλύτερη εμπειρία Call of Duty, καθώς το παιχνίδι επιστρέφει στις ρίζες του σε ένα νέο μοναδικό περιβάλλον που δεν έχεις ξαναδεί ποτέ στην σειρά του παιχνιδιού. To Campaign καλύπτει το ηλιακό μας σύστημα, σε τοποθετεί σε ένα ταξίδι από τη Γη έως το διάστημα. Αναλαμβάνεις τον ρόλο του Captain Reyes ο οποίος είναι ο διοικητής σε ένα από τα τελευταία εναπομείναντα πολεμικά πλοία της Γης και θα πρέπει να οδηγήσεις τις τελευταίες δυνάμεις του συνασπισμού στον πόλεμο ενάντια των εχθρών. Για πρώτη φορά στην ιστορία του Call of Duty εμφανίζονται οι μάχες στον αέρα και στο διάστημα. Το The Retribution, είναι το σπίτι σου, το πολεμικό σου πλοίο το οποίο εσύ και η μονάδα θα πρέπει να προστατεύσεις. Για πρώτη φορά στο Call of Duty θα πιλοτάρεις το δικό σου jet γνωστό ως Jackal.Μια νέα πρωτότυπη λειτουργία Zombies έρχεται στο Infinite Warfare που θα σε μεταφέρει σε μια άγρια περιπέτεια μέσα από μια νέα ιστορία με μοναδικά χαρακτηριστικά. Να περιμένεις ένα πολύ διασκεδαστικό Zombie mode που θα εκπλήξει τους περισσότερους!Προπαράγγειλε οποιαδήποτε έκδοση του Call of Duty Infinite Warfare και πάρε δώρο στην ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού 2 μοναδικά δώρα, το Terminal Map και το Zombies in Spaceland Pack. Με κάθε προπαραγγελία απόκτησε στο release του παιχνιδιού το Zombies in Spaceland Pack που περιλαμβάνει: Weapon camo, Animated player card και Fate & Fortune card pack.

Terminal Map
Ο αγαπημένος χάρτης του Call of Duty Modern Warfare 2 "Terminal" σχεδιάστηκε από την αρχή και τοποθετείται πλέον στην Σελήνη προσφέροντας μια νέα εμπειρία στο gameplay και στα γραφικά.

Zombies in Spaceland Pack
Μεταφέρσου πίσω στον χρόνο σε ένα πάρκο αναψυχής της δεκαετίας του 1980 με άγρια αξιοθέατα και ένα φοβερό arcade, funky rollercoaster. Η νέα ζόμπι co-op εμπειρία έρχεται με νέο gameplay και νέους τρόπους παιχνιδιού αλλά και στοιχεία όπως το After Life Arcade, και το Fate & Fortune Card. Φυσικά υπάρχει και ένα μοναδικό soundtrack από την δεκαετία του '80.

Myltiplayer Beta Access
Προπαράγγειλε οποιαδήποτε έκδοση του Call of Duty Infinite Warfare και ζήσε πρώτος την multiplayer εμπειρία του Call of Duty Infinite Warfare! Στις 14/10/2016 η Beta του Call of Duty Infinite Warfare θα ξεκινήσει στο PS4.

Funko Pop
Nintendo Amiibo
Επιτραπέζια
YuGiOh!
Puzzles