Αποστολές σε Ελλάδα και Κύπρο

AVM FRITZ!BOX 7430 (20002740) (Modem) international

Τιμή: 98,80€

Παραλαβή ή Παράδοση, σε 4-10 ημέρες
Κωδικός προϊόντος: 6065068

Ιδανικό για σύγχρονες συνδέσεις IP
Με το FRITZ!Box 7430 θα αποκτήσετε εύκολα οικιακή δικτύωση στην IP σύνδεσή σας. Χάρη στην τελευταία τεχνολογία wireless LAN θα έχετε σημαντικά μεγαλύτερο εύρος κάλυψης και ταχύτητα. Ο media server και η υποδοχή USB μετατρέπουν το FRITZ!Box 7430 σε ένα ιδανικό κέντρο πολυμέσων. Οι ανάγκες επικοινωνίας σας εκπληρώνονται από το πλήρες τηλεφωνικό σύστημα για συνδέσεις IP, τον αυτόματο τηλεφωνητή και τη λειτουργία fax.

Internet και τηλεφωνία σε μία συσκευή
Με το FRITZ!Box 7430 θα αποκτήσετε πρόσβαση στον κόσμο του γρήγορου Internet και θα αποκτήσετε ένα πλήρες τηλεφωνικό σύστημα για συνδέσεις IP. Θα μπορείτε να συνδέσετε ένα αναλογικό τηλέφωνο ή fax, ασύρματα τηλέφωνα DECT, ή να χρησιμοποιήσετε τηλεφωνία Internet. Ο ενσωματωμένος αυτόματος τηλεφωνητής και το fax, συμπεριλαμβανομένης της λειτουργίας fax προς mail προσφέρουν επιπλέον ευκολία.

FRITZ!OS - λογισμικό πλούσιων λειτουργιών
Το FRITZ!OS, το λειτουργικό σύστημα του FRITZ!Box σας, προσφέρει νέες λειτουργίες σε τακτική βάση. Χάρη στα FRITZ!Apps θα μπορείτε ακόμα και να χρησιμοποιήσετε το κινητό σας τηλέφωνο όταν βρίσκεστε εκτός σπιτιού για να αποκτήσετε πρόσβαση στα δεδομένα σας, να πραγματοποιήσετε κλήσεις μέσω του οικιακού δικτύου ή ακόμα και να ελέγξετε μία κάμερα. Και φυσικά, όλες οι ενημερώσεις και εφαρμογές διατίθενται δωρεάν.

FRITZ!Box για μεγαλύτερη ασφάλεια
Με το FRITZ!Box! θα είστε πάντα ασφαλείς. Η ολοκληρωμένη ασφάλεια θα προστατεύει τις επικοινωνίες σας. Ο συνεχής έλεγχος και η περεταίρω ανάπτυξη διασφαλίζουν ότι η ασφάλειά σας θα είναι πάντα ενημερωμένη. Χάρη στις δωρεάν ενημερώσεις, θα είστε πάντα ήσυχοι.
Βραβευμένη απλότητα
Η φιλοσοφία λειτουργίας του FRITZ!Box έχει βραβευτεί από τον τύπο και επαινείται από τους χρήστες, επειδή επιτυγχάνει τον σκοπό της: να είναι τα πάντα όσο πιο απλά γίνεται. Η εύχρηστη διεπαφή χρήστη και τα wizards θα σας συνοδεύουν σε κάθε βήμα.
Περιεχόμενα συσκευασίας
FRITZ!Box 7430.
Τροφοδοτικό ρεύματος.
Καλώδιο DSL.
Λεπτό καλώδιο Ethernet.
Εγχειρίδιο.
   

Η διάκριση μας για το 2020 !