Αποστολές σε Ελλάδα και Κύπρο

Kingdom Come Deliverance - Royal Edition (Xbox One)

Τιμή: 34,40€32,90€

Παραλαβή ή Παράδοση, σε 4-10 ημέρες
Κωδικός προϊόντος: 6072805

Βασικά Χαρακτηριστικά:
 • Τεράστιος , ρεαλιστικός , ελεύθερος προς εξερεύνηση κόσμος – Μεγαλόπρεπα κάστρα, αχανείς πεδιάδες , όλα απεικονισμένα σε εντυπωσιακά , υψηλής πιστότητας γραφικά.
 • Δυναμικό σενάριο – ολοκληρώστε αποστολές με πολλούς διαφορετικούς τρόπους και στην συνέχεια αντιμετωπίστε τις επιπτώσεις των αποφάσεών σας.
 • Δύσκολες μάχες – Απόσταση , κινήσεις απόκρυψης , μάχες σώμα σε σώμα. Επιλέξτε τα όπλα σας και εκτελέστε δεκάδες μοναδικούς συνδυασμούς κινήσεων στις μάχες, οι οποίες είναι εξίσου συναρπαστικές όσο και ανηλεείς.  
 • Ανάπτυξη χαρακτήρα -  Επιλέξτε τον εξοπλισμό σας, βελτιώστε τις δεξιότητες σας και μάθετε νέες ικανότητες.
 • Δυναμικός κόσμος – Οι ενέργειές σας επηρεάζουν τις αντιδράσεις των ανθρώπων γύρω σας. Πολεμήστε ,κλέψτε , γοητέψτε , απειλήστε , πείστε ή δωροδοκήστε. Από εσάς εξαρτώνται όλα!
 • Ιστορική ακρίβεια -  Συναντήστε αληθινά ιστορικά πρόσωπα και απολαύστε την αληθινή όψη και αίσθηση της μεσαιωνικής Βοημίας.
 Περιεχόμενα της Royal Edition: 
 • Kingdom Come: Deliverance – Το βασικό παιχνίδι
 
 • Treasures of the Past – Το Treasures of the Past ξεκλειδώνει μοναδικούς χάρτες θησαυρών και πρόσθετες πανοπλίες για τον  Henry
 
 • From The Ashes -  Στον ρόλο του πρόσφατα διορισμένου επιτρόπου, οι παίκτες πρέπει να αποφασίσουν ποια κτήρια να χτίσουν πρώτα , με ποιο τρόπο πρέπει να προσελκύσουν τον κόσμο και πως να λύσουν αντιδικίες μεταξύ των πολιτών. Η ζωή του επιτρόπου είναι αναμφίβολα δύσκολη, όμως εκείνος μπορεί να διασκεδάζει μετά την σκληρή δουλειά κάθε μέρα. Μπορεί να πάρει ένα καινούριο άλογο για μια βόλτα, να παίξει ζάρια ή να επισκεφθεί την τοπική ταβέρνα – την οποία μόλις διέταξε να χτίσουν.
 
 • The Amorous Adventures of bold Sir Hans Capon – Το Amorous Adventures καλεί τους παίκτες να βοηθήσουν τον φίλο τους, Hans Capon. Ο Hans είναι ερωτευμένος και χρειάζεται την καθοδήγηση τουHenry για να κατακτήσει την καρδιά της όμορφης Karolina. Όμως, η κατάσταση γίνεται πιο δύσκολη. Ένα χαμένο οικογενειακό κόσμημα , ένα μαγικό φίλτρο αγάπης και το πιο ρομαντικό ποίημα όλων των εποχών υπόσχονται πολλές ώρες διασκέδασης στο παιχνίδι.
 
 • Band of Bastards – Αυτό το  add – on επιτρέπει στους παίκτες να συνοδέψουν μια ομάδα μισθοφόρων που προφυλάσσει τους δρόμους. Πιασμένοι στον ιστό του αρχαίου μίσους ανάμεσα στον Radzig Kobyla και σε μια άλλη οικογένεια ευγενών, προσλαμβάνονται για να προστατέψουν τον τόπο του Radzig. Οι παίκτες ακολουθούν την ομάδα, με ηγέτη τον διαβόητο  Sir Kuno Baron von Rychwald , όχι μόνο για να την βοηθήσουν , αλλά και για να τους κρατήσουν σε τάξη.
 
 • A Woman’s Lot – Οι λεπτομέρειες για το τέταρτο , αναμενόμενο  DLC με πρωταγωνίστρια τη στενή φίλη του Henry,  Theresa , θα αποκαλυφθούν σύντομα.*
 *Για το  A Woman’s Lot προσφέρεται κωδικός στην συσκευασία . Θα απαιτηθεί download για την απόκτησή του .

Funko Pop
Nintendo Amiibo
Puzzles