Αποστολές σε Ελλάδα και Κύπρο

Wolfenstein Youngblood Deluxe Edition (PS4)

Τιμή: 36,90€36,50€

26/07/2019
Προπαραγγελία *
(*) Οι αποστολές προπαραγγελιών εκτελούνται μια ημέρα νωρίτερα ώστε να παραλάβουν όλοι οι πελάτες μας την ημέρα του επίσημου release.
Κωδικός προϊόντος: 6072825


Παρίσι, 1980Ο BJ Blazkowicz, ήρωας της δεύτερης αμερικανικής επανάστασης, αγνοείται. 18 χρόνια μετά τα γεγονότα του Wolfenstein II: The New Collosus, ο BJ εξαφανίστηκε μετά από μια αποστολή στο κατεχόμενο από Ναζί Παρίσι. Τώρα, μετά από χρόνια εκπαίδευσης και καθοδήγησης από τον σκληροτράχηλο πατέρα τους, οι δίδυμες κόρες του BJ, Jess και Soph αναγκάζονται να δράσουν. Συνδεθείτε με τους νέους μαχητές της ελευθερίας και περιηγηθείτε στα αστραφτερά αξιοθέατα και τους ήχους της συνεστραμμένης, εναλλασσόμενης πραγματικότητας της δεκαετίας του '80 του Παρισιού. Κάντε ομάδα με έναν φίλο online ή παίξτε μόνος σας με ΑΙ σύντροφο στο πρώτο σύγχρονο Co-op Wolfenstein. Εκτελέστε νέους ελιγμούς, και ανεβάστε την ένταση  με το νέο καταστροφικά ισχυρό  όπλο co-op, το Tesla Gun, και αναδείξτε τα κατορθώματα σας  με skins και emotes. Wolfenstein:  Youngblood διαθέτει την πιο  open-ended Wolfenstein μέχρι σήμερα. Από μια νέα βάση επιχειρήσεων που βρίσκεται βαθιά στην καρδιά των κατακομβών του Παρισιού, σχεδιάστε πώς και πότε να επιτεθείτε και να διαλύσετε το ναζιστικό καθεστώς. 

Το μεγάλο θετικό της Deluxe είναι ότι με την αγορά της μπορεί να παίξει και 2ος παίκτης μαζί χωρίς να χρειαστεί να αγοράσει το παιχνίδι, με την προϋπόθεση ότι θα παίξουν μαζί. Ο 2ος παίκτης δεν μπορεί να παίξει μόνος του και δεν μπορεί να παίξει online.

Σχετικά προϊόντα

Funko Pop
Nintendo Amiibo
Puzzles