Αποστολές σε Ελλάδα και Κύπρο

Logitech USB Headset H340

Τιμή: 33,99€

Παραλαβή ή Παράδοση, σε 4-10 ημέρες
Κωδικός προϊόντος: 6072937

Ευέλικτο, με ψηφιακό ήχο για καθημερινές εργασίες

Το ιδανικό σετ μικροφώνου-ακουστικών για καθημερινή χρήση με απλή σύνδεση μέσω USB-A. Το μικρόφωνο με τεχνολογία εξάλειψης θορύβου μειώνει το θόρυβο από το περιβάλλον και προσφέρει πεντακάθαρο ψηφιακό ήχο για VOIP και κλήσεις Skype.

ΣΕΤ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟΥ-ΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ USB ΓΙΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ

Το ιδανικό επαγγελματικό σετ μικροφώνου-ακουστικών για φωνητικές κλήσεις, Skype, webinar κ.ά. Το καλώδιο 5,9 ft (180cm) έχει το ιδανικό μήκος για να σας επιτρέπει να σηκώνεστε και να ξεμουδιάζετε στις συνομιλίες μεγάλης διάρκειας.

ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΣΤΕΡΕΟΦΩΝΙΚΟΣ ΗΧΟΣ

Απολαύστε τη μουσική, τα παιχνίδια και τις κλήσεις με εξαιρετικό ήχο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το σετ μικροφώνου-ακουστικών με δυνατότητα τοποθέτησης και άμεσης λειτουργίας σε οποιοδήποτε PC ή Mac με θύρα USB-A ή με προσαρμογέα χωρίς να χρειαστεί να εγκαταστήσετε λογισμικό.


ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΜΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΞΑΛΕΙΨΗΣ ΘΟΡΥΒΟΥ

Μπορείτε να προσαρμόσετε τη θέση του μικροφώνου που βρίσκεται στη δεξιά πλευρά για να βελτιώσετε την καταγραφή της φωνής και να μειώσετε το θόρυβο από το περιβάλλον. Ο διακριτικός βραχίονας κρύβεται μέσα στο στήριγμα κεφαλής, ώστε να μην σας εμποδίζει όταν δεν τον χρησιμοποιείτε.

ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΟ ΣΤΗΡΙΓΜΑ ΚΕΦΑΛΗΣ

Το ελαφρύ στήριγμα κεφαλής, το οποίο διαθέτει μαλακά, περιστρεφόμενα μαξιλαράκια για τα αυτιά, προσφέρει άνεση ακόμα και μετά από πολλές ώρες ακρόασης.

ΣΥΝΔΕΣΗ USB-A

Η τεχνολογία USB παρέχει τη δυνατότητα άμεσης σύνδεσης και λειτουργίας. Απλώς συνδέστε το βύσμα USB-A στον υπολογιστή σας και είστε έτοιμοι να μιλήσετε, να ακούσετε μουσική ή να παίξετε παιχνίδια.


Funko Pop
Nintendo Amiibo
Puzzles