Αποστολές σε Ελλάδα και Κύπρο

HEADSET LOGITECH PC H390 USB 000406 USB (981-000406)

Τιμή: 42,59€

Παραλαβή ή Παράδοση, σε 4-10 ημέρες
Κωδικός προϊόντος: 6072943

Πεντακάθαρος ήχος και εύχρηστα στοιχεία ελέγχου πάνω στο καλώδιο

Πραγματοποιήστε πεντακάθαρες κλήσεις μέσω internet χάρη στην απλή σύνδεση μέσω USB-A και το μικρόφωνο με τεχνολογία εξάλειψης θορύβου. Τα στοιχεία ελέγχου σας καλώδιο σας επιτρέπουν να ελέγχετε την ένταση ήχου ή να ενεργοποιείτε τη σίγαση χωρίς να διακόπτετε τις κλήσεις. Οι οδηγοί, που έχουν ρυθμιστεί με λέιζερ, προσφέρουν βελτιωμένο, ψηφιακό ήχο για να απολαμβάνετε την αγαπημένη σας μουσική και τα παιχνίδια.

ΣΕΤ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟΥ-ΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ USB ΓΙΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ

Το ιδανικό επαγγελματικό σετ μικροφώνου-ακουστικών για φωνητικές κλήσεις, Skype, webinar κ.ά. Το καλώδιο 7,64 ft (233cm) έχει το ιδανικό μήκος για να σας επιτρέπει να σηκώνεστε και να ξεμουδιάζετε στις συνομιλίες μεγάλης διάρκειας.

ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΣΤΕΡΕΟΦΩΝΙΚΟΣ ΗΧΟΣ

Οι οδηγοί, που έχουν ρυθμιστεί με λέιζερ, προσφέρουν βελτιωμένο, ψηφιακό ήχο για να απολαμβάνετε τη μουσική, τα παιχνίδια και τις κλήσεις. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το σετ μικροφώνου-ακουστικών με δυνατότητα τοποθέτησης και άμεσης λειτουργίας σε οποιοδήποτε PC ή Mac με θύρα USB-A ή με προσαρμογέα χωρίς να χρειαστεί να εγκαταστήσετε λογισμικό.

ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΜΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΞΑΛΕΙΨΗΣ ΘΟΡΥΒΟΥ

Ελαχιστοποιεί τους ανεπιθύμητους θορύβους του περιβάλλοντος για καλύτερη επικοινωνία. Μπορείτε να ρυθμίσετε τη θέση του ανθεκτικού μικροφώνου που βρίσκεται στην αριστερή πλευρά για καλύτερη καταγραφή της φωνής. Μπορείτε να μετακινήσετε τον βραχίονα, για να μην σας ενοχλεί όταν δεν τον χρησιμοποιείτε.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΑΛΩΔΙΟ

Τα απλά στοιχεία ελέγχου πάνω στο καλώδιο του σετ μικροφώνου-ακουστικών σάς επιτρέπουν να προσαρμόζετε την ένταση ήχου ή να ενεργοποιείτε τη σίγαση χωρίς διακοπή.

ΣΤΗΡΙΓΜΑ ΚΕΦΑΛΗΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΜΕ ΕΠΕΝΔΥΣΗ

Το προσαρμόσιμο στήριγμα κεφαλής, διαθέτει μαξιλαράκια για τα αυτιά από δερματίνη με περιστρεφόμενη βάση, για άνεση ακόμη και μετά από πολλές ώρες χρήσης. Μπορείτε, επίσης, να τα καθαρίζετε πολύ εύκολα.

ΣΥΝΔΕΣΗ USB-A

Η τεχνολογία USB παρέχει τη δυνατότητα άμεσης σύνδεσης και λειτουργίας. Απλώς συνδέστε το βύσμα USB-A στον υπολογιστή σας και είστε έτοιμοι να μιλήσετε, να ακούσετε μουσική ή να παίξετε παιχνίδια.


Funko Pop
Nintendo Amiibo
Puzzles