Αποστολές σε Ελλάδα και Κύπρο

HEADSET LOGITECH PC H540 USB (981-000480)

Τιμή: 57,65€

Διαθέσιμο - Άμεση Αποστολή (*)
(*) Το προϊον βρίσκεται στην αποθήκη μας και μεσολαβούν μία με δύο εργάσιμες για να αποσταλεί στο σπίτι ή στο γραφείο σας, καθώς και για την παραλαβή του από το κατάστημά μας.
Κωδικός προϊόντος: 6072944

Εξαιρετική ποιότητα ήχου για κλήσεις και μουσική

Οδηγοί ρυθμισμένοι με λέιζερ και ενσωματωμένος ισοσταθμιστής για ακριβή ήχο. Η απλή σύνδεση μέσω USB-A σας επιτρέπει να απολαμβάνετε άμεσα μουσική, ταινίες και κλήσεις με πλούσιο, ψηφιακό στερεοφωνικό ήχο. Τα στοιχεία ελέγχου στο ακουστικό και η φωτεινή ένδειξη σίγασης σας διευκολύνουν να βλέπετε πότε έχει ενεργοποιηθεί η σίγαση του ακουστικού.

ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΗΧΟΥ ΥΨΗΛΗΣ ΕΥΚΡΙΝΕΙΑΣ

Οι οδηγοί που έχουν ρυθμιστεί με λέιζερ και ο ενσωματωμένος ισοσταθμιστής προσφέρουν πλούσιο, ψηφιακό ήχο για να απολαμβάνετε πλήρως τη μουσική, τα παιχνίδια και τις κλήσεις. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το σετ μικροφώνου-ακουστικών με δυνατότητα τοποθέτησης και άμεσης λειτουργίας σε οποιοδήποτε PC ή Mac με θύρα USB-A ή με προσαρμογέα χωρίς να χρειαστεί να εγκαταστήσετε λογισμικό.

ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΜΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΞΑΛΕΙΨΗΣ ΘΟΡΥΒΟΥ

Ελαχιστοποιεί τους ανεπιθύμητους θορύβους του περιβάλλοντος για καλύτερη επικοινωνία. Μπορείτε να ρυθμίσετε τη θέση του μικροφώνου που βρίσκεται στη δεξιά πλευρά για καλύτερη καταγραφή της φωνής. Ο διακριτικός βραχίονας κρύβεται μέσα στο στήριγμα κεφαλής, ώστε να μην σας εμποδίζει όταν δεν τον χρησιμοποιείτε.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΣΤΟ ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ

Ρυθμίστε την ένταση ή θέστε σε σίγαση τις κλήσεις με τα απλά στοιχεία ελέγχου που υπάρχουν στο δεξιό ακουστικό. Επιβεβαιώστε την κατάσταση της σίγασης με την ευδιάκριτη φωτεινή ένδειξη που υπάρχει στο καλώδιο του σετ μικροφώνου-ακουστικών.

ΕΙΔΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΓΙΑ ΑΝΕΣΗ

Σχεδίαση με δυνατότητα ρύθμισης για εξαιρετική άνεση. Στήριγμα κεφαλής και ακουστικά με μαλακή επένδυση από δερματίνη για κορυφαία αίσθηση ακόμα και μετά από πολλές ώρες ακρόασης.

ΣΥΝΔΕΣΗ USB-A

Η τεχνολογία USB παρέχει τη δυνατότητα άμεσης σύνδεσης και λειτουργίας. Απλώς συνδέστε το βύσμα USB-A στον υπολογιστή σας και απολαύστε άμεσα συνομιλίες, ταινίες ή μουσική με πλούσιο στερεοφωνικό ήχο.

Funko Pop
Nintendo Amiibo
Lego κατασκευες