Αποστολές σε Ελλάδα και Κύπρο

Τηλεκατευθυνόμενο Revell: My First RC Car Red (23201)

Τιμή: 37,90€

Άμεση παραλαβή από το κατάστημα ή Άμεση Αποστολή (*)
(*) Το προϊόν βρίσκεται στην αποθήκη μας και αποστέλεται άμεσα στο σπίτι ή στο γραφείο σας. Για την παραλαβή του από το κατάστημα μας μεσολαβεί μια εργάσιμη ημέρα μεταξύ παραγγελίας και παραλαβής
Κωδικός προϊόντος: 6074733

Έχεις ονειρευτεί ποτέ ότι τα λούτρινα ζωάκια σου ζωντανεύουν; Με αυτό το λούτρινο αυτοκίνητο το όνειρό σου γίνεται πραγματικότητα: πραγματικά ταξιδεύει! Και μπορείς να τον ελέγξεις. Με το τηλεχειριστήριο κατευθύνεις το λούτρινό σου όπου θέλεις. Μην ανησυχείς, είναι εύκολο. Και μπορείς να κορνάρεις με αυτό - αν η μαμά ή ο μπαμπάς σταθεί στο δρόμο σας.
Αν το μαλακό βελουτέ κάλυμμα λερωθεί, μπορεί να πλυθεί στο πλυντήριο ακριβώς όπως στο πλυντήριο αυτοκινήτων. Η μαμά και ο μπαμπάς δεν χρειάζεται να ανησυχούν για το αγωνιστικό σας αυτοκίνητο, παρακάμπτει τα πάντα παρεμπιπτόντως. Οδηγείται με χαμηλή ταχύτητα ώστε να μπορείς να μάθεις να το ελέγχεις. Με τη μαλακή βελουτέ επένδυση και τα ελαστικά απο καουτσούκ κινδυνεύεις να γρατζουνίσεις τα έπιπλα ή το πάτωμα.

Τα παιδιά ηλικίας 2 ετών είναι γεμάτα περιέργεια για να ανακαλύψουν τον κόσμο γύρω τους και θα αγαπήσουν με την πρώτη ματιά αυτόν τον χαριτωμένο λούτρινο κόκκινο αυτοκινητάκι. Ακόμα και τα πολύ μικρά παιδιά μπορούν να χειριστούν το Revell Revellino: My First RC Car μέσα στο σπίτι χάρη στο φιλικό προς τα μικρά παιδιά τηλεχειριστήριο. Μετά την συναρπαστική βόλτα, το αποσπώμενο βελούδινο κάλυμμα πλένεται εύκολα ώστε να είναι πάντοτε για το παιδί σας ο αγαπημένος σύντροφος κατάλληλος για αγκαλιές.

Χαρακτηριστικά

  • Το μαλακό βελουτέ υλικό επένδυσης του παιγνιδιού προστατεύει τα έπιπλα και τους τοίχους απο μικρά κτυπήματα
  • Τα ελαστικά απο καουτσούκ προστατεύουν το έδαφος απο γδαρσίματα και επιτρέπουν την αθόρυβη λειτουργία
  • Χαμηλή ταχύτητα για εύκολο έλεγχο απο παιδιά μικρής ηλικίας
  • Με απλό στη χρήση τηλεχειριστήριο που μοιάζει με τιμόνι (για καλύτερη εξοικείωση του παιδιού) με πλήκτρα κίνησης εμπρός/πίσω/πλάγια με κόρνα
  • Βελουτέ κάλυμμα κατάλληλο για να το αγκαλιάζουν άφοβα το παιδιά που αφαιρείται ώστε να πλένεται εύκολα (στους 30ο C)
  • Εκπαιδευτικό παιχνίδι που επικοινωνεί με το παιδί με όλες τις αισθήσεις του - Αγκαλιάστε το, δείτε το, ακούστε το!
  • Για την λειτουργία του απαιτούνται πέντε (5) μπαταρίες 1,5 V AA (δεν περιλαμβάνονται)
  • Ακτίνα δράσης περί τα 5 μέτρα
  • Κατάλληλο για ηλικίες 2+


Τεχνικές προδιαγραφές
Ηλικία:2+Ακτίνα Δράσης:5 mΜήκος:18 cmΚάλυμμα:Αφαιρούμενο, πλένεται στο πλυντήριο στους 30ο CΤροφοδοσία:5 x 1.5 Volt AA μπαταρίες (δεν περιλαμβάνονται)

Η διάκριση μας για το 2020 !