Αποστολές σε Ελλάδα και Κύπρο

Journey To The Savage Planet (PS4) (Pre-Order Bonus)

Τιμή: 32,99€28,90€

31/01/2020
Προπαραγγελία *
(*) Οι αποστολές προπαραγγελιών εκτελούνται μια ημέρα νωρίτερα ώστε να παραλάβουν όλοι οι πελάτες μας την ημέρα του επίσημου release.
Κωδικός προϊόντος: 6076791

Καλώς ήλθατε στο Pioneer Program! Σε αυτό το ανεβαστικό και πολύχρωμο παιχνίδι περιπέτειας co-op παίζετε ως το νεότερο μέλος της Kindred Aerospace.Σας έριξαν σε έναν αταίριαστο πλανήτη με μικρό εξοπλισμό και κανένα πραγματικό σχέδιο, πρέπει να εξερευνήσετε, να καταγράψετε την εξωγήινη χλωρίδα και πανίδα και να προσδιορίσετε αν αυτός ο πλανήτης είναι κατάλληλος για ανθρώπινη κατοίκηση.Αλλά ίσως δεν είσαστε οι πρώτοι που πατάτε το πόδι εδώ ... Ας ξεκινήσουμε την περιπέτεια! Καλή τύχη - και προσοχή στην «γλίτσα»!

       Player Online Co-Op: Παίξε μόνος σου ή φέρε και ένα φίλος σου. Εμπρός για την περιπέτεια!       ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΕ, ΠΟΛΈΜΗΣΕ & ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕ: Εξερεύνησε 4 Biomes στον πλανήτη AR-Y 26. Σκάναρε και κατέγραψε την εξωγήινη πανίδα και χλωρίδα με τον δικό σου ρυθμό.  Ανακάλυψε 30+ ζώα, το κάθε ένα με μοναδική συμπεριφορά, επιθετικότητα και δυνατότητες. Φέρε εις πέρας αποστολές καθώς ανακαλύπτεις εκατοντάδες μυστικά στο δρόμο σου       Αναβάθμισε για να εξελιχθείς: Απέκτησε πρόσβαση σε νέες περιοχές αναβαθμίζοντας τα εργαλεία σου και το laser όπλο σου, το rocket pack σου για μεγαλύτερα άλματα, rocket boots για πιο γρήγορες  πτώσεις και πολλά ακόμα. Ο ακούραστος 3εκτυπωτής σου θα μετατρέψει κάθε παλιό σκουπίδι σε χρήσιμο αντικείμενο       Αποκάλυψε το μυστήριο: Είσαι πραγματικά μόνος σου? Λύσε το μυστήριο για να ολοκληρώσεις την εξερεύνηση του πλανήτη.

Pre-order Bonus PS4
  • Journey to The Savage Planet dynamic Theme
  • Martin Tweed Digital Bobblehead (Corporate Gift) – το τέλειο διακοσμητικό για το σπίτι σου στο παιχνίδι, προγραμματισμένο με πολλές φράσεις  για να αναπτερώσουν το ηθικό σου και να σε κάνουν χαρούμενο
  • Kindred Aerospace Pistol Charm (Corporate Gift) – δίνει στους παίκτες αυξημένες πιθανότητες για καλύτερα loot drops.  Μη ξεχάσουμε να αναφέρουμε, μία γιορτή για τον απονομή της ως την 4η καλύτερη εταιρεία Interstellar Exploration

Σχετικά προϊόντα