Αποστολές σε Ελλάδα και Κύπρο

Sony Playstation 5 (PS5) Κονσόλα

από 165 αξιολογήσεις

Τιμή: 499,99€

Μη διαθέσιμο * pre-release ή early bird
(*) Το προϊόν είναι "pre-release" (δεν είναι σίγουρη η ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας ή/και οι προδιαγραφές του) ή "early bird" (υπάρχει λίστα αναμονής μετά την ημερομηνία κυκλοφορίας του).
Για την αποστολή ή παραλαβή του από το κατάστημα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας!
Κωδικός προϊόντος: 6082451

Η έκδοση που τα υποστηρίζει όλα!

Περιμένουμε και περισσότερες πληροφορίες, μέχρι στιγμής αυτά που γνωρίζουμε, αν θελήσετε να προπαραγγείλετε θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και θα έχετε πυκνή ενημέρωση σε κάθε νεότερη πληροφορία που κι εμείς θα έχουμε μέσω mail & sms.

Η κονσόλα έχει οκταπύρηνο επεξεργαστή x86-64-AMD Ryzen Zen2 16 νημάτων.

Ο ενσωματωμένος δίσκος Blu-ray της κονσόλας έχει χωρητικότητα 100gb 8 δίσκων Blu-ray και υποστηρίζει επίσης Ultra HD Blu Ray.

Η νέα κονσόλα θα έχει εξατομικευμένο αποθηκευτικό χώρο δίσκου στερεάς κατάστασης, γρήγορη φόρτωση της συσκευής και μεγαλύτερο χώρο για να γίνεται ακόμη καλύτερη η εμπειρία παιχνιδιών, καθώς και για να υποστηρίζει την απαιτούμενη μετάδοση περιεχομένου από τον δίσκο για ανάλυση 8Κ.

Το PlayStation 5 θα έχει κατάσταση ανεσταλμένου παιχνιδιού για να καταναλώνει λιγότερη ενέργεια από το PlayStation 4.

Το χειριστήριο του συστήματος θα έχει ευπροσάρμοστες σκανδάλες οι οποίες θα μπορούν να αλλάζουν την αντίσταση προς τον παίκτη όταν χρειάζεται, όπως για παράδειγμα η αλλαγή της αντίστασης κατά την διάρκεια του τραβήγματος ενός βέλους προς τα πίσω σε ένα παιχνίδι τοξοβολίας.

Το χειριστήριο θα έχει ισχυρή απτική ανάδραση, μαζί με ένα βελτιωμένο ομιλητή στο χειριστήριο που θα επιτρέπει καλύτερη ανατροφοδότηση στο παιχνίδι.

Η συνδεσιμότητα USB-C καθώς και η μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας, είναι μερικές από τις βελτιώσεις στο χειριστήριο της νέας κονσόλας.CPU8x Zen 2 Cores at 3.5GHz (variable frequency)
GPU10.28 TFLOPs, 36 CUs at 2.23GHz (variable frequency)
GPU ArchitectureCustom RDNA 2
Memory/Interface16GB GDDR6/256-bit
Memory Bandwidth448GB/sInternal StorageCustom 825GB SSDIO
Throughput5.5GB/s (Raw), Typical 8-9GB/s (Compressed)
Expandable StorageNVMe SSD Slot
External StorageUSB HDD Support


Τεχνικά χαρακτηριστικά: CPU 8x Zen 2 Cores at 3.5GHz (variable frequency) GPU 10.28 TFLOPs, 36 CUs at 2.23GHz (variable frequency) GPU Architecture Custom RDNA 2 Memory/Interface 16GB GDDR6/256-bit Memory Bandwidth 448GB/s Internal Storage Custom 825GB SSD IO Throughput 5.5GB/s (Raw), Typical 8-9GB/s (Compressed) Expandable Storage NVMe SSD Slot External Storage USB HDD Support

Σχετικά προϊόντα

Η διάκριση μας για το 2020 !
Δικό σας !