Αποστολές σε Ελλάδα και Κύπρο

Microsoft Flight Simulator (Xbox Series X|S)

Τιμή: 59,50€

Άμεση παραλαβή από το κατάστημα ή Άμεση Αποστολή
Κωδικός προϊόντος: 6087543

Εξερευνήστε τον κόσμο

Ταξιδέψτε στον κόσμο με εκπληκτική λεπτομέρεια σε περισσότερα από 37 χιλιάδες αεροδρόμια, 2 εκατομμύρια πόλεις, 1,5 δισεκατομμύριο κτίρια, πραγματικά βουνά, δρόμους, δέντρα, ποτάμια, ζώα, κίνηση και πολλά άλλα.

Ανοίξτε τα φτερά σας

Τελειοποιήστε τις πιλοτικές σας ικανότητες σε μια ποικιλία αεροσκαφών, από ελαφρά αεροπλάνα μέχρι εμπορικά αεροσκάφη, σε μια εμπειρία που κλιμακώνεται με το επίπεδό σας με διαδραστικές και επισημασμένες οδηγίες και λίστες ελέγχου οργάνων.

Δοκιμάστε τις δεξιότητές σας

Πετάξτε μέρα ή νύχτα με ζωντανές καιρικές συνθήκες σε πραγματικό χρόνο, συμπεριλαμβανομένης της ακριβούς ταχύτητας και κατεύθυνσης του ανέμου, της θερμοκρασίας, της υγρασίας, της βροχής και του φωτισμού.


Από ελαφρά αεροπλάνα μέχρι και αεριωθούμενα μεγάλης ατράκτου, πάρτε τον έλεγχο των λεπτομερέστερων και ακριβέστερων αεροσκαφών στην επόμενη γενιά του Microsoft Flight Simulator. Δοκιμάστε τις πιλοτικές σας ικανότητες ενάντια στις προκλήσεις της νυχτερινής πτήσης, της ατμοσφαιρικής προσομοίωσης σε πραγματικό χρόνο και των καιρικών συνθηκών σε έναν μεταβαλλόμενο και ζωντανό κόσμο. Δημιουργήστε το δικό σας σχέδιο πτήσης για οπουδήποτε στον πλανήτη. Ο κόσμος είναι στα χέρια σας. HDR: Η λειτουργία HDR είναι διαθέσιμη σε υποστηριζόμενα παιχνίδια και τηλεοράσεις.Ελάχιστες απαιτήσεις

Λειτουργικό σύστημα Windows 10 (έκδ. 1909)
Επεξεργαστής Intel i5-4460, Ryzen 3 1200
GPU NVIDIA GTX 770, Radeon RX 570
Μνήμη 8 GB RAM, 2 GB VRAM
Αποθήκευση 150 GB
DirectX 11


Η διάκριση μας για το 2020 !