Αποστολές σε Ελλάδα και Κύπρο

In Sound Mind (Deluxe Edition) (Xbox Series X)

Τιμή: 35,90€

30/09/2021
Προπαραγγελία *
(*) Οι αποστολές προπαραγγελιών εκτελούνται μια ημέρα νωρίτερα ώστε να παραλάβουν όλοι οι πελάτες μας την ημέρα του επίσημου release.
Κωδικός προϊόντος: 6087874

Από τους δημιουργούς του κλασικού Nightmare House 2, έρχεται μια φανταστική ψυχολογική εμπειρία τρόμου που θα προκαλέσει το μυαλό σας

Καθώς ξυπνάτε στους διαδρόμους ενός τρομακτικού κτιρίου, βλέπετε ότι το περιβάλλον παίρνει τη δική του ζωή και σας οδηγεί να ανακαλύψετε μια σειρά θυμάτων, που εκτέθηκαν στην ίδια πειραματική θεραπεία. 
Στην αναζήτησή σας για απαντήσεις, θα δείτε πολλά και περίεργα οράματα που θα προκαλέσουν φρίκη. Με την λογική σας, δεν έχετε άλλη επιλογή από το να βασιστείτε στο ένστικτό σας… και σε μια γάτα που ονομάζεται Τόνια.

Το In Sound Mind είναι παιχνίδι ψυχολογικού τρόμου πρώτου προσώπου με δύσκολους γρίφους, μοναδικές μάχες αλλά και μοναδική μουσική επένδυση του The Living Tombstone. 
Εξερευνήστε και πολεμήστε τις αναμνήσεις καθώς ταξιδεύετε μέσα σε ένα μέρος από που δεν μπορείτε να ξεφύγετε - το μυαλό σας. 


• Μια νέα εμπειρία τρόμου και επιβίωσης από τους δημιουργούς του θρυλικού Nightmare House 2.
Η ομάδα We Creat Stuff με ένα από τα υψηλότερα βαθμολογημένα mods όλων των εποχών επιστρέφει με ένα νέο είδος τρόμου.

• Ζήστε μια σειρά από στοιχειωμένες αναμνήσεις. Ταξιδέψτε σε μια εξέλιξη ενοχλητικών ιστοριών, καθεμία με μοναδικούς γρίφους, μηχανικούς, όπλα και μάχες αφεντικού.

• Ξεπεράστε τον τρόμο. Αντιμετωπίστε όσους σας καταδιώκουν με πολλές και μοναδικές μάχες λύνοντας παζλ που θα πρέπει να σκεφτείτε για να κερδίσετε.

• Ένα μοναδικό soundtrack του The Living Tombstone που προσδίδει τον ξεχωριστό ήχο του σε αυτό το ψυχολογικό θρίλερ για τις consoles νέας γενιάς, με ένα διαφορετικό τραγούδι για κάθε ιστορία.

• Μη περιμένετε το αναμενόμενο. Εξερευνήστε μια ευφάνταστη και αποπροσανατολιστική αφήγηση, με μοναδικά συναισθήματα και μια γάτα που θα σας συνοδεύει στην περιπέτεια σας.

Η Deluxe Edition περιλαμβάνει:
• Το παιχνίδι στο Sound Mind
• Ψηφιακό Artbook :
o Βυθιστείτε στην μαγεία του In Sound Mind με αυτό το ψηφιακό βιβλίο τέχνης γεμάτο σκίτσα, έργα τέχνης και σχέδια από την ομάδα We Creat Stuff.
• Ψηφιακό Soundtrack από τον Living Tombstone

Η διάκριση μας για το 2020 !