Αποστολές σε Ελλάδα και Κύπρο

Call of Duty: Vanguard (με pre-order bonus) + Open Beta Access (PS4)

Τιμή: 61,99€

05/11/2021
Προπαραγγελία (*)
(*) Το προϊόν βρίσκεται στην αποθήκη μας και αποστέλεται άμεσα στο σπίτι ή στο γραφείο σας. Για την παραλαβή του από το κατάστημα μας μεσολαβεί μια εργάσιμη ημέρα μεταξύ παραγγελίας και παραλαβής *
(*) Οι αποστολές προπαραγγελιών εκτελούνται μια ημέρα νωρίτερα ώστε να παραλάβουν όλοι οι πελάτες μας την ημέρα του επίσημου release.
Κωδικός προϊόντος: 6088918

Αυτός είναι ο Β Παγκόσμιος Πόλεμος όπως δεν τον έχετε δει ποτέ άλλοτε. 
Παρακολουθήστε την μάχη των Ειδικών Δυνάμεων και παίξτε τον κεντρικό ρόλο ώστε να αλλάξετε ιστορία, σχηματίζοντας την Task Force One σε ένα συναρπαστικό campaign μέσα σε τέσσερις μεγάλες τοποθεσίες. Γίνετε ο αρχηγός των ειδικών δυνάμεων σε ένα μοναδικό Multiplayer πλούσιο σε νέα χαρακτηριστικά με 20 διαθέσιμους χάρτες στην κυκλοφορία του παιχνιδιού.
Προετοιμαστείτε για ένα μοναδικό crossover Zombies.
Βυθιστείτε σε μια πλήρως ολοκληρωμένη εμπειρία Call of Duty: Warzone με έναν νέο και τεράστιο χάρτη. Αυτό είναι το πιο συνδεδεμένο Call of Duty που έγινε ποτέ, με την μηχανή νέας γενιάς Call of Duty που παρουσιάστηκε στο Modern Warfare.

Single Player Campaign: Αλλάξτε το πρόσωπο της ιστορίας

- Private Lucas Riggs, 20ο Τάγμα, Αυστραλιανή 9η Μεραρχία Πεζικού, Βρετανικός Όγδοος Στρατός.
- Λοχίας Άρθουρ Κίνγκσλεϊ του 9ου τάγματος αλεξιπτωτιστών, βρετανικός στρατός.
- Υπολοχαγός Γουέιντ Τζάκσον, Προσκοπική Μοίρα Έξι, Πολεμικό Ναυτικό Ηνωμένων Πολιτειών.
- Υπολοχαγός Polina Petrova της 138ης Μεραρχίας Τυφεκίων, Κόκκινος Στρατός.

Οι τέσσερις χαρακτήρες με τους οποίους θα μπορείτε να παίξετε για να ξεπεράσετε την απελπισία και το χάος του πολέμου. Είναι αυτοί που αιχμαλωτίστηκαν από τις δυνάμεις του Άξονα, αυτοί που μπήκαν στα χαρακώματα και έγιναν οι αρχηγοί και το πρότυπο του σύγχρονου στρατιώτη των ειδικών δυνάμεων. Είναι αυτοί που θα γράψουν την ιστορία! 

Αυτή η απίστευτη καμπάνια λαμβάνει μέρος σε 4 μεγάλες τοποθεσίες του του Β Παγκοσμίου Πολέμου με μια ενιαία αφήγηση για έναν παίκτη, καθώς ετοιμάζεστε να πάρετε τον ρόλο σας για να αλλάξετε τη μοίρα της ανθρωπότητας.

Μέσα από ένα συναρπαστικό αφηγηματικό ταξίδι αυτών οι παίκτες θα ζήσουν μοναδικές μάχες του Β Παγκοσμίου Πολέμου καθώς θα αντιμετωπίσουν εχθρούς στα ανατολικά και δυτικά μέτωπα της Ευρώπης και θα πολεμήσουν για να δώσουν την ελευθερία.
Είτε πολεμούν στα Νησιά Midway, ή υπερασπίζονται το Στάλινγκραντ με την ιδιότητα του ελεύθερου σκοπευτή, είτε πετούν με αεροπλάνο πάνω από τη Γαλλία, ή πολεμούν με τεθωρακισμένα στη Βόρεια Αφρική, αυτή θα είναι μια εξαιρετικά συναρπαστική και μοναδική εκστρατεία, με την εγγύηση του Call of Duty
Δοκιμάστε την ικανότητά σας σε όμορφα αλλά γεμάτα μάχες πολεμικά μέτωπα, καθώς η ελπίδα προσπαθεί να θριαμβεύσει.

Multiplayer: 20 μοναδικοί Χάρτες και νέοι τρόποι παιχνιδιού

Το Call of Duty: Vanguard θα διαθέτει στο Multiplayer 20 χάρτες
Με μεγάλη ποικιλία διαφορετικών περιβαλλόντων, προετοιμαστείτε για δράση που θα εκτοξεύσει την αδρεναλίνη, όπου μέσα από τις έντονες μάχες θα ανεβαίνετε τις τάξεις στο ταξίδι σας για να γίνετε ένας από τους αρχικούς χειριστές των Ειδικών Δυνάμεων.

Η Sledgehammer Games φέρνει τη γρήγορη τακτική μάχης σε πρώτο πρόσωπο και καινοτομεί με πολλούς περισσότερους τρόπους παιχνιδιού που περιλαμβάνουν ένα προηγμένο σύστημα Gunsmith Caliber που εμβαθύνει μέσα στο περιβάλλον καθώς και την επόμενη γενιά της βασικής λειτουργίας 2v2 Gunfight που εισήχθη για πρώτη φορά στο Modern Warfare.. Φανταστείτε τη γρήγορη δράση, τις κοντινές μάχες, τις μικρές ομάδες, στις οποίες οκτώ ομάδες αγωνίζονται σε μια σειρά αγώνων, όπου η τελευταία ομάδα κερδίζει.

Zombies: Μια κτηνώδης εμπειρία από την Treyarch

Για πρώτη φορά στην ιστορία του Call of Duty θα υπάρχει crossover στην λειτουργία Zombies με ανάπτυξη και την εγγύηση των Treyarch Studios.
Αυτή η εμπειρία συνεχίζεται με την ιστορία του Dark Aether ώστε να δημιουργήσει μια βαθιά συναρπαστική ιστορία, γεμάτη καινοτομίες.

Call of Duty: Warzone: Ένας νέος χάρτης ένα νέο σύστημα Anti-Cheat

Στο Warzone το Vanguard έρχεται με έναν ολοκαίνουργιο χάρτη που θα κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στο 2021! Με αναπτυξη από την Raven Software, το Warzone θα διαθέτει επίσης ένα νέο σύστημα Anti-Cheat.

Το Call of Duty: Warzone θα συνεχίσει επίσης τις προηγούμενες εμπειρίες σας που ζήσανε οι παίχτες στο Modern Warfare, το Black Ops Cold War και όσο για το Vanguard μπορούν να ανυπομονούν για τα εξής:

Το περιεχόμενο που κερδίζουν μέσω ενός Battle Pass ή την αγορά ενός Store Bundle

Να μπορούν να παίξουν ένα ή όλα από τα τέσσερα ενσωματωμένα παιχνίδια Call of Duty - Modern Warfare, Black Ops Cold War, Vanguard και Warzone

Να δημιουργήσουν τα δικά τους όπλα στο Warzone με περιεχόμενο από τους τίτλους Call of Duty.

Η πλήρης ενσωμάτωση μεταξύ Call of Duty: Vanguard και Warzone θα γίνει όταν ξεκινήσει ο νέος χάρτης Warzone αργότερα μέσα στην χρονιά.

Με το Call of Duty: Vanguard και το Warzone να μοιράζονται δωρεάν περιεχόμενο μετά την κυκλοφορία, ένα τεράστιο ημερολόγιο με νέους χάρτες, τρόπους λειτουργίας, λίστες αναπαραγωγής, περιορισμένα σε χρόνο και εποχιακά γεγονότα, καθώς και μοναδικές γιορτές που ενσωματώνονται μεταξύ των δύο παιχνιδιών.

Προ-παραγγείλτε το νέο Call of Duty Vanguard και θα λάβετε κωδικό* ώστε να συμμετέχετε στην OPEN-BETA του παιχνιδιού σε PS4 – PS5 – XBOX ONE – XBOX SERIES

Από 10 έως 13 Σεπτεμβρίου η Open Beta θα είναι αποκλειστικά στο PlayStation
Από 18 έως 20 Σεπτεμβρίου η Open Beta θα είναι διαθέσιμη σε όλες τις πλατφόρμες

Οδηγίες ενεργοποίησης 
 
Μεταβείτε στη διεύθυνση www.callofduty.com/betaredeem για να ενεργοποιήσετε τον κωδικό του Call of Duty: Vanguard Beta.
Στη συνέχεια, πρέπει να συνδεθείτε/ή να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό Call of Duty και να επιλέξετε την πλατφόρμα που θα παίξετε το νέο Call of Duty Vanguard .
Θα γνωρίζετε ότι ο κωδικός σας είναι σωστός εάν μετά την εισαγωγή του μεταβείτε στη σελίδα που αναφέρει ότι καταχωρήθηκε με επιτυχία.
Εφόσον εμφανιστεί το μήνυμα με την σωστή καταχώρηση του κωδικού θα λάβετε επιβεβαίωση ότι έχετε εγγραφεί στο Call of Duty: Vanguard Beta αλλά δεν θα λάβετε κωδικό για την λήψη της ΒΕΤΑ
Ο κωδικός θα αποσταλεί μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στους χρήστες σε μεταγενέστερη ημερομηνία, που θα είναι κοντά στην έναρξη της Beta.

Η διάκριση μας για το 2020 !