Αποστολές σε Ελλάδα και Κύπρο

HOA (PS4)

Τιμή: 29,90€19,90€

Διαθέσιμο - Άμεση Αποστολή (*)
(*) Το προϊον βρίσκεται στην αποθήκη μας και μεσολαβούν μία με δύο εργάσιμες για να αποσταλεί στο σπίτι ή στο γραφείο σας, καθώς και για την παραλαβή του από το κατάστημά μας.
Κωδικός προϊόντος: 6092399

Το Hoa είναι ένα όμορφο puzzle-platforming παιχνίδι με γραφικά φτιαγμένα στο χέρι, ικανά να κόψουν την ανάσα, υπέροχη μουσική και μια ήρεμη, χαλαρή ατμόσφαιρα. Ζήστε τη μαγεία της φύσης και της φαντασίας αναλαμβάνοντας τον ρόλο του βασικού χαρακτήρα, της Hoa, στο ταξίδι της σε συναρπαστικούς τόπους, προς το σημείο από όπου ξεκίνησαν όλα.

Βασικά Χαρακτηριστικά  
 Γραφικά στο χέρι, που κόβουν την ανάσα – Μπείτε μέσα σε ένα ζωντανό πίνακα, εξερευνήστε έναν αχανή κόσμο γεμάτο λεπτομερή τοπία, φτιαγμένα στο χέρι.
 Εξαιρετικό soundtrack – Η μουσική του Hoa, μια συναρπαστική αφήγηση γεμάτη συναίσθημα, μια πρωτότυπη σύνθεση που ηχογραφήθηκε ζωντανά, ζωντανεύει τον κόσμο με μια δόση νοσταλγίας.
 Υπέροχα πλάσματα – Προσέξτε τα υπέροχα μαγικά πλάσματα στην πορεία σας. Τα περισσότερα θέλουν να γίνουν φίλοι σας και κάποια μπορεί να σας αφηγηθούν δυο-τρεις ιστορίες.
 Ομαλή, αλλά συναρπαστική ροή – Περιηγηθείτε δείχνοντας προσοχή και λύστε γρίφους που στηρίζονται στην εξερεύνηση. Χαλαρώστε με τον οργανικό ρυθμό της αφήγησης και νοιώστε περιέργεια για τα θαύματα που συναντάτε. Μεταμορφωθείτε σε ένα παιδί – είναι πιο δύσκολο από όσο φαντάζεστε.

Funko Pop
Nintendo Amiibo
Lego κατασκευες