Αποστολές σε Ελλάδα και Κύπρο

Sifu - Vengeance Edition (PS5)

Τιμή: 35,80€

Άμεση παραλαβή από το κατάστημα ή Άμεση Αποστολή
Κωδικός προϊόντος: 6093403

Το Sifu είναι η ιστορία ενός νεαρού μαθητή του Kung Fu που ακολουθεί ένα μονοπάτι εκδίκησης, κυνηγώντας τους δολοφόνους της οικογένειάς του.  

Είναι ένας εναντίον όλων, χωρίς συμμάχους και αμέτρητους αντίπαλους μπροστά του. Πρέπει να στηριχτεί στις ξεχωριστές γνώσεις του για το Kung Fu, αλλά και σε ένα μυστηριώδες μενταγιόν, για να επικρατήσει και να περισώσει την κληρονομιά της οικογένειάς του. 

Βασικά Χαρακτηριστικά  
 Ένα μονοπάτι εκδίκησης – Το κυνηγητό των εχθρών θα σας οδηγήσει σε κρυμμένες γωνιές της πόλης, από τα προάστια που μαστίζονται από τις συμμορίες ως τους παγωμένους διαδρόμους πύργων που στεγάζουν εταιρείες. Έχετε μία ημέρα στη διάθεσή σας και εκατοντάδες αντιπάλους στον δρόμο σας. Για κάθε λάθος θα πληρώνετε σε χρόνο.
 Η προσαρμογή είναι το κλειδί – Η προσεκτική τοποθέτηση και η έξυπνη χρήση του περιβάλλοντος προς όφελός σας είναι το κλειδί για την επιβίωσή σας. Χρησιμοποιήστε ό,τι έχετε στη διάθεσή σας: αντικείμενα που εκτοξεύονται, αυτοσχέδια όπλα, παράθυρα και εξοχές… Οι πιθανότητες είναι εναντίον σας και κανείς δεν θα σας προσφέρει έλεος.
 Η εκπαίδευση δεν τελειώνει ποτέ – Το Kung Fu είναι εξοικείωση μέσω της εξάσκησης, ένα μονοπάτι τόσο για το σώμα όσο και για το μυαλό. Μάθετε από τα λάθη σας, ξεκλειδώστε ξεχωριστές δεξιότητες και βρείτε τη δύναμη μέσα σας για να τελειοποιήσετε τις συντριπτικές τεχνικές του Pak-Mei Kung-Fu.
 Όλες οι μάχες είναι χορογραφημένες από έναν αληθινό δάσκαλο του Kung Fu.
 Ένα ξεχωριστό στυλ γραφικών και ένα παιχνίδι γεμάτο επικά επίπεδα και αξέχαστες τοποθεσίες.  

Η Vengeance Edition θα περιλαμβάνει:
 
 Ένα αποκλειστικό SteelBook®
 Το παιχνίδι για PlayStation®5 ή PlayStation®4
 Το artbook «The Art of Sifu»
 Το soundtrack του παιχνιδιού (ψηφιακά)
 3 λιθογραφίες

Σχετικά προϊόντα