Αποστολές σε Ελλάδα και Κύπρο

Call of Duty : Modern Warfare 2 & Pre-Order Bonus (Beta Access) (PS5)

Τιμή: 69,37€

28/10/2022
Προπαραγγελία *
(*) Οι αποστολές προπαραγγελιών εκτελούνται μια ημέρα νωρίτερα ώστε να παραλάβουν όλοι οι πελάτες μας την ημέρα του επίσημου release.
Κωδικός προϊόντος: 6098320

Call of Duty : Modern Warfare 2 (PS5)

Καλώς ήρθατε στην νέα εποχή του Call Of Duty!!
Το Call of Duty®: Modern Warfare® II είναι η συνέχεια της υπερπαραγωγής Modern Warfare® του 2019. Με την επιστροφή του εμβληματικού, αρχηγού της ομάδας, Captain John Price, του ατρόμητου John "Soap" MacTavish, του έμπειρου λοχία Kyle "Gaz" Garrick και του αγαπημένου μοναχικού λύκου, Simon "Ghost" Riley, θα γίνετε μάρτυρες των δυνατοτήτων της θρυλικής ομάδας Task. Force 141 Από τακτικές μικρής κλίμακας, έως αποστολές υψηλού ρίσκου, οι παίκτες θα πρέπει να αξιοποιήσετε τα νέα όπλα, οχήματα και εξοπλισμό για να αντιμετωπίσετε τους εχθρούς. Ετοιμαστείτε και ξεκινήστε τη μάχη στην ανοιχτή θάλασσα καθώς πολιορκείτε τους εχθρούς, παραβιάστε μια οχυρωμένη εχθρική βάση, εισχωρείτε κατά μήκος των καναλιών και απελευθερώστε τους συμμάχους .
Πολέμησε μαζί με φίλους μέσα σε μια πραγματικά καθηλωτική εμπειρία με εκπληκτικά ρεαλιστικό ήχο, φωτισμό και γραφικά που προάγουν την ιστορία του Call of Duty. Το Modern Warfare II διαθέτει ένα ανακατασκευασμένο, προηγμένο σύστημα AI, με βελτιωμένη τεχνολογία, ένα νέο σύστημα Gunsmith, που επιτρέπει περισσότερη προσαρμογή από ποτέ, και μια σειρά από άλλες καινοτομίες παιχνιδιού και γραφικών που ανεβάζουν το franchise σε νέα ύψη. Το μέλλον του Call of Duty είναι γεμάτο με εκπληκτικές καινοτομίες και θέτει τα θεμέλια για το gameplay επόμενης γενιάς.

Το Modern Warfare II θα διαθέτει τεράστιο όγκο περιεχομένου από την 1η μέρα - οργανωθείτε και πολεμήστε μαζί με την TF141 σε μια καμπάνια για έναν παίκτη, παίξτε lone-gun ή με την ομάδα σας σε μια καθηλωτική εμπειρία πολλών παικτών. Οι νέες τοπικές ρυθμίσεις και τρόπου παιχνιδιού σε βοηθούν να παίξεις και να ζήσεις την πιο εξελιγμένη λειτουργία παιχνιδιού Task Force με γνώμονα την αφήγηση και την τακτική, με co-op gameplay.

Προπαραγγείλετε τωρα το Modern Warfare II και θα λάβετε κωδικό για την Beta όταν αυτή ανακοινωθεί.