Αποστολές σε Ελλάδα και Κύπρο

ZAGG InvisibleShield® Tempered Glass – Samsung Galaxy S6 (διάφανο)

Τιμή: 4,85€

Μη διαθέσιμο (*)
(*) Το προϊον βρίσκεται στην αποθήκη μας και μεσολαβούν μία με δύο εργάσιμες για να αποσταλεί στο σπίτι ή στο γραφείο σας, καθώς και για την παραλαβή του από το κατάστημά μας.
Κωδικός προϊόντος: 6105652

Με μια ματιά:

Το Tempered Glass της ZAGG είναι μια αόρατη ασπίδα προστασίας  για την οθόνη του δικού σου smartphone.

Η απόλυτη προστασία Tempered Glass απέναντι στις πτώσεις και τις γρατσουνιές για το Samsung Galaxy S6

Το Glass, είναι το καλύτερο προστατευτικό τζάμι για την οθόνη του κινητού σου. Και έχει και την καλύτερη εγγύηση από όλα! Εφόσον το Glass σου φθαρεί ή καταστραφεί, η ZAGG το αντικαθιστά για όσο καιρό σου ανήκει η συσκευή — χωρίς αλλά. Τόσο απλά!

100% Διαύγεια (Crystal Clear)

Το Glass έχει σχεδιαστεί για να συνεργάζεται άψογα με τα προηγμένα οπτικά της συσκευής σου. Με μετρημένη διαύγεια στο 100%, η προστασία είναι τόσο διάφανη που δεν θα παρατηρήσεις καν την ύπαρξή της. Απόλαυσε ευκρινείς, καθαρές εικόνες σε ζωντανή HD® ανάλυση, όπως ακριβώς τις παρέχει η συσκευή σου.

Ομαλή εφαρμογή χωρίς φυσαλίδες (Easy Application)

Η τοποθέτηση ενός προστατευτικού τζαμιού δεν απαιτεί ιδιαίτερες γνώσεις πια. Η τοποθέτηση γίνεται με τα πατενταρισμένα EZ Apply® αυτάκια, ενώ από τη σχεδίαση του, το Glass προσκολλάται στην οθόνης σου σχεδόν μόνο του! Απλά ευθυγράμμισε και πίεσε στη μέση. Το Glass θα κάνει τα υπόλοιπα. Κανένα άλλη προστατευτικό οθόνης δεν εφαρμόζει τόσο εύκολα όσο το Glass.

Εγγύηση εφ’όρου ζωής. Και ξεγνοιάζεις για πάντα! (Lifetime warranty)

Το Glass, είναι το καλύτερο προστατευτικό τζάμι για την οθόνη σου. Και έχει και την καλύτερη εγγύηση από όλα! Εφόσον το Glass σου φθαρεί ή καταστραφεί, η ZAGG το αντικαθιστά για όσο καιρό σου ανήκει η συσκευή — χωρίς αλλά. Τόσο απλά!

Κύρια Χαρακτηριστικά:

  • Προστασία από γρατσουνιές: Η ακριβής κατασκευή του και η άριστη διαδικασία φινιρίσματος προσφέρουν τη μέγιστη προστασία από γρατσουνιές και σημάδια
  • Κρυστάλλινη καθαρότητα: Η διαυγής προστασία που προσφέρει το 100% διαφανές tempered glass με τα ενισχυμένα άκρα, δίνουν εικόνες υψηλής ευκρίνειας και ακρίβεια απόκρισης σε κάθε οθόνη
  • Προστασία δακτυλικών αποτυπωμάτων: Με ελαιοφοβική επίστρωση μεγάλης διάρκειας ζωής, κρατάει πάντα την οθόνη καθαρή
  • Εύκολη εφαρμογή: Πατενταρισμένα αυτάκια Smart EZ Apply® για πανεύκολη τοποθέτηση χωρίς φυσαλίδες. Απλά ευθυγράμμισε και πίεσε στη μέση. Το Glass θα κάνει τα υπόλοιπα.
  • Μια εγγύηση που μπορείς να εμπιστευθείς: Με εγγύηση εφ’όρου ζωής, το Glass μπορεί να φθαρεί ή να καταστραφεί. Η ZAGG θα το αντικαθιστά για όσο έχεις στα χέρια σου τη συσκευή

Λίγα λόγια για την ZAGG:

Ο όμιλος εταιριών ZAGG είναι μια αμερικάνικη πολυεθνική εταιρεία τεχνολογίας, με έδρα στο Midvale της Γιούτα που σχεδιάζει, αναπτύσσει και πωλεί καταναλωτικά ηλεκτρονικά είδη, με ειδίκευση στην προστασία οθόνης, τη διαχείριση ενέργειας και τον ήχο. Κάτω από την ομπρέλα της Zagg λειτουργούν οι εταιρίες:
  • InvisibleShield: Από τα κορυφαία ονόματα στην προστασία οθόνης για smartphones, tablets, smartwatches
  • mophie: Το τμήμα της ZAGG που κατασκευάζει ασύρματους φορτιστές, powerbanks και θήκες με ενσωματωμένη μπαταρία. Η mophie εξαγοράστηκε το 2016 έναντι 100 εκατομμυρίων δολαρίων.
  • BRAVEN: Η Αυστραλέζικη εταιρία που ειδικεύεται στα ακουστικά και Bluetooth ηχεία, αποκτήθηκε το 2018 από την Incipio. Πρόκειται για κατασκευαστή με εξειδίκευση στην κατασκευή πολύ στιβαρών προϊόντων που προορίζονται για σκληρή χρήση.
  • IFROGZ: Η εταιρία που εξαγοράστηκε το 2011, ειδικεύεται σε προϊόντα ήχου και θήκες προστασίας. Η IFROGZ εξειδικεύεται σε κατασκευή και διανομή προστατευτικών αξεσουάρ σε όλα τα προϊόντα της Apple από το 2006. Η IFROGZ είναι μέσα στις 5 κορυφαίες εταιρίες στερεοφωνικών ακουστικών στις ΗΠΑ και η πρώτη σε πωλήσεις Bluetooth ακουστικών σε προϊόντα κόστους έως $35.
  • Gear4: Το τμήμα Gear4 κατασκευάζει θήκες που προστατεύουν από πτώσεις και διαθέτουν την τεχνολογία D Η αγορά της Gear4 ολοκληρώθηκε το Νοέμβριο του 2018.
  • HALO: Ασύρματοι φορτιστές, αξεσουάρ και φορτιστές αυτοκινήτου και οικιακοί, φορητές μπαταρίες. Η εξαγορά ολοκληρώθηκε τον Ιανουάριο του 2019.

Funko Pop
Nintendo Amiibo
Lego κατασκευες