Αποστολές σε Ελλάδα και Κύπρο

Εργαστήριο Ζωγραφικής Χρώματα Ακουαρέλας Σετ Ζωγραφικής Με Ξύλινο Καβαλέτο Για 7+ Χρονών 1038-11022

Τιμή: 20,00€

Παραλαβή ή Παράδοση, σε 1-3 ημέρες (*)
(*) Το προϊον βρίσκεται στην αποθήκη μας και μεσολαβούν μία με δύο εργάσιμες για να αποσταλεί στο σπίτι ή στο γραφείο σας, καθώς και για την παραλαβή του από το κατάστημά μας.
Κωδικός προϊόντος: 6110813

Το Εργαστήριο Ζωγραφικής Aκουαρέλα είναι το ιδανικό σετ για να μάθει το παιδί να ζωγραφίζει με την τεχνική της ακουαρέλας. Στήστε το καβαλέτο σας και τοποθετήστε μια από τις έξι προ-τυπωμένες καρτολίνες με τα περιγράμματα κεριού. Η τεχνική αυτή θα σας βοηθήσει να χρωματίζετε άφοβα και ελεύθερα σε προ-τυπωμένα σχέδια, πετυχαίνοντας ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Όταν νιώσετε πιο άνετοι, αρχίστε να ζωγραφίζετε στον καμβά σχέδια της φαντασίας σας, κάνοντας διάφορες μίξεις χρωμάτων. Ο αναλυτικός εικονογραφημένος οδηγός θα σας βοηθήσει να εξοικειωθείτε με την τεχνική της ακουαρέλας και να αναμιγνύετε τα χρώματα δημιουργώντας νέα.Το σετ περιλαμβάνει:

  • 1 ξύλινο καβαλέτο 36x20cm
  • 1 παλέτα
  • 10 χρώματα ακουαρέλας (μπλε, μαύρο, μωβ, ροζ, γαλάζιο, πράσινο, κόκκινο, πορτοκαλί, κίτρινο x2)
  • 1 καμβά λευκό
  • 6 προ-τυπωμένες καρτολίνες σε 2 μεγέθη
  • 2 διαφορετικά πινέλα
  • 1 δοσομετρητή
  • 1 κυπελάκι καθαρισμού πινέλων
Τα Εργαστήρια Ζωγραφικής AS είναι μια σειρά εκπαιδευτικών σετ ζωγραφικής που οδηγούν το παιδί να γίνει ένας αληθινός μικρός ζωγράφος. Ανάμεσα στα Εργαστήρια Ζωγραφικής θα βρείτε πολλές επιλογές θεματολογίας για να επιλέξετε αυτό που σας αρέσει περισσότερο και να δημιουργήσετε υπέροχα σχέδια. Τόσο το πλούσιο ζωγραφικό τους περιεχόμενο, όσο και η πληθώρα χρήσιμων συμβουλών και οδηγιών που περιλαμβάνουν για τα πρώτα βήματά σας στη ζωγραφική, θα φέρουν το παιδί όλο και πιο κοντά στην τέχνη αυτή, βοηθώντας το να καλλιεργήσει τις ικανότητές του με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο. Η σειρά συμβάλλει στην ανάπτυξη της φαντασίας και της δημιουργικότητας των παιδιών, εξασκώντας παράλληλα τη λεπτή κινητικότητάς τους αλλά και το συντονισμό ματιού-χεριού κατά τη χρήση των πινέλων.

Funko Pop
Nintendo Amiibo
Lego κατασκευες