Αποστολές σε Ελλάδα και Κύπρο

Abacus Brands Volcano Lab VR Επιστημονικό σετ εικονικής πραγματικότητας – Πλήρης Έκδοση – Περιλαμβάνει Γυαλιά VR

Τιμή: 49,90€

Μη διαθέσιμο (*)
(*) Το προϊον βρίσκεται στην αποθήκη μας και μεσολαβούν μία με δύο εργάσιμες για να αποσταλεί στο σπίτι ή στο γραφείο σας, καθώς και για την παραλαβή του από το κατάστημά μας.
Κωδικός προϊόντος: 6113523

Εξερευνήστε τον εκπληκτικό κόσμο των ηφαιστείων σε εκπληκτική εικονική πραγματικότητα! Χρησιμοποιήστε τον γύψο και τα υλικά που περιλαμβάνονται για να αναμίξετε, να κατασκευάσετε και να παρατηρήσετε την έκρηξη του ηφαιστείου σας!

Εξερευνήστε τον εκπληκτικό κόσμο των ηφαιστείων σε εκπληκτική εικονική πραγματικότητα! Χρησιμοποιήστε τον γύψο και τα υλικά που περιλαμβάνονται για να αναμίξετε, να κατασκευάσετε και να παρατηρήσετε την έκρηξη του ηφαιστείου σας!   Στη συνέχεια, φορέστε τα συμπεριλαμβανόμενα γυαλιά VR για να ανακαλύψετε ηφαίστεια σε όλο τον κόσμο καθώς θα περιηγείστε σε ενεργές εκρήξεις και αδρανή θαύματα στη Ρωσία, τη Χαβάη και την Ασία, συμπεριλαμβανομένου του μεγαλύτερου ηφαιστείου στο ηλιακό σύστημα, του Olympus Mons που βρέθηκε στην επιφάνεια του Άρη! Τα παιχνίδια STEM επαυξημένης πραγματικότητας αποτελούν το ιδανικό δώρο για τα παρατηρητικά παιδιά, εξάπτουν τη φαντασία τους και ικανοποιούν την περιέργεία τους. Βοηθούν την ανάπτυξη γνωστικών δεξιοτήτων και βελτιώνουν τις ικανότητες των παιδιών! Για ηλικίες 8 έως 12 ετών.

Το Volcano Lab VR της Abacus Brands ξεχωρίζει γιατί:

  • Περιλαμβάνει γύψο και καλούπι για να αναμείξετε τα υλικά και να κατασκευάσετε και να παρατηρήσετε την έκρηξη του ηφαιστείου σας!
  • μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα γυαλιά που περιλαμβάνονται για να δείτε ηφαίστεια σε όλο τον κόσμο
  • επιπλέον θα βρείτε μια συλλεκτική αφίσα με λεπτομερείς εικονογραφήσεις
Περιεχόμενα συσκευασίας:
  • 1 σετ VR Goggles
  • Υλικά για κατασκευή ηφαιστείου (χρώματα, γύψος, καλούπι, πινέλο)
  • Αναλυτικός οδηγός χρήσης στα αγγλικά

Σχετικά προϊόντα

Funko Pop
Nintendo Amiibo
Lego κατασκευες