Αποστολές σε Ελλάδα και Κύπρο

Little Tikes Cozy Coupe® Red-Yellow Push Car (612060E5)

Τιμή: 92,15€

Διαθέσιμο - Άμεση Αποστολή (*)
(*) Το προϊον βρίσκεται στην αποθήκη μας και μεσολαβούν μία με δύο εργάσιμες για να αποσταλεί στο σπίτι ή στο γραφείο σας, καθώς και για την παραλαβή του από το κατάστημά μας.
Κωδικός προϊόντος: 6113606

Το Cozy Coupe® αμαξάκι της Little Tikes είναι το πιο αναγνωρίσιμο «κουπέ» αμαξάκι με πάνω από 50 χρόνια παρουσίας καθώς έχει σχεδιαστεί κατάλληλα για την ασφαλέστερη και πιο διασκεδαστική βόλτα του παιδιού σας! Η περιπέτεια και η φαντασία «εν κινήσει» παρέα με το μικρό σας! Διατίθεται σε πολλά ελκυστικά σχέδια για τα παιδιά! Χαρακτηριστικά : Διαχρονικό Κλασσικό Σχέδιο! Το «κουπέ» αμαξάκι μετακινείται εύκολα με τα πόδια του παιδιού δίνοντάς του σιγουριά για τις κινήσεις του.
Διαθέτει λαβή στο πίσω μέρος για έλεγχο κίνησης από κηδεμόνα. Διαθέτει πόρτα που ανοίγει εύκολα, αποθηκευτικό χώρο, κλειδί «εκκίνησης» της μηχανής και τάπα βενζίνης που ανοιγο-κλείνει. Αληθινή κόρνα για πραγματικό παιχνίδι ρόλων. Διαθέτει χονδρά ανθετικτικά λάστιχα και οι μπροστινοί τροχοί περιστρέφονται 360º προσφέροντας εύκολη οδήγηση. Φτιαγμένο από ανθεκτικά υλικά και χρώματα που δεν ξεθωριάζουν.

Funko Pop
Nintendo Amiibo
Lego κατασκευες