Αποστολές σε Ελλάδα και Κύπρο

ENERGY SISTEM Gaming Βάση Ακουστικών RGB ESG S3 DUO 2x USB Λευκή 779284

Τιμή: 37,20€

Διαθέσιμο - Άμεση Αποστολή (*)
(*) Το προϊον βρίσκεται στην αποθήκη μας και μεσολαβούν μία με δύο εργάσιμες για να αποσταλεί στο σπίτι ή στο γραφείο σας, καθώς και για την παραλαβή του από το κατάστημά μας.
Κωδικός προϊόντος: 6113644

Βάση για 2 ακουστικά και διπλός διανομέας USB για να προσθέσετε θύρες στον υπολογιστή σας, μαζί με τη δυνατότητα ενεργοποίησης της λειτουργίας ″Μobile game converter″. Εξοπλισμένο με σύστημα διπλού φωτισμού: RGB στη βάση με πολλαπλές λειτουργίες φωτισμού, καθώς και ένα στατικό φως στη βάση.
Το gaming setup σας πιο τακτοποιημένο από ποτέ Βάση gaming για ένα ή δύο ακουστικά οποιουδήποτε μεγέθους που βοηθά στην οργάνωση του γραφείου σας. Με την αντιολισθητική βάση της για μεγαλύτερη σταθερότητα, μπορείτε να εξοικονομήσετε χώρο και να παίζετε ή να εργάζεστε πιο άνετα. Λάμψτε σε όλα τα παιχνίδια σας! Κάντε τα gaming sessions σας να λάμψουν με εφέ φωτισμού. Βάση σετ ακουστικών παιχνιδιών με πέντε φωτεινά εφέ RGB για να δώσετε στα παιχνίδια και την επιφάνεια εργασίας σας μια πολύχρωμη πινελιά, δημιουργώντας ατμόσφαιρα gaming. Δύο θύρες USB Βάση για τα ακουστικά σας, εξοπλισμένη με δύο πρόσθετες θύρες USB για να συνδέσετε άλλες συσκευές, όπως πληκτρολόγια, ποντίκι, ακουστικά, στυλό κ.λπ. στο dock σας και να αφήσετε ελεύθερες αυτές του υπολογιστή σας. *Τα ακουστικά ΔΕΝ περιλαμβάνονται στη συσκευασία ΜΕΓΕΘΟΣ ΚΑΙ ΒΑΡΟΣ 275 x 150 x 100 mm375 γρ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Βάση ακουστικών παιχνιδιών ESG S3 DUO ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ Μέγεθος: 275 x 150 x 100 mmΒάρος: 375 g ΦΩΤΙΣΜΟΣ Βάση RGB LED με 5 εφέ φωτός: στατικό, αναπνοή, ουράνιο τόξο...Στήριγμα με μπλε φως νέον. ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ Διανομέας USB 2 θυρών για φόρτιση συσκευών και μεταφορά δεδομένων ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΙΣΧΥΟΣ Σύνδεση: ενσωματωμένο καλώδιο USBΜήκος καλωδίου: 150 cmΚατανάλωση ρεύματος: 5 V/250 mA ΑΛΛΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Κατάλληλο για κράτημα δύο ακουστικώνΑντιολισθητική βάση από καουτσούκΣτήριγμα smartphone

Funko Pop
Nintendo Amiibo
Lego κατασκευες