Αποστολές σε Ελλάδα και Κύπρο

ENERGY SISTEM Lol&Roll Παιδικά Ακουστικά Κεφαλής Pop Kids Bluetooth Headphones Pink 454877

Τιμή: 32,45€

Μη διαθέσιμο (*)
(*) Το προϊον βρίσκεται στην αποθήκη μας και μεσολαβούν μία με δύο εργάσιμες για να αποσταλεί στο σπίτι ή στο γραφείο σας, καθώς και για την παραλαβή του από το κατάστημά μας.
Κωδικός προϊόντος: 6113646

Παιδικά ακουστικά με Bluetooth 5.1 για ασύρματη διασκέδαση. Μέγιστη προστασία της ακοής με περιορισμό έντασης 85 dB. Συνδέστε δύο ακουστικά με τη λειτουργία ″Music Share″ για να μοιράζεστε μουσική και σειρές. Αφαιρούμενο καλώδιο και μικρόφωνο.
Συνδεσιμότητα Bluetooth® και ασφάλεια ακοής Παιδικά ακουστικά με όριο έντασης 85 dB, ώστε να μπορούν να απολαμβάνουν μουσική και βίντεο με ασφάλεια, χωρίς να βλάπτουν την ακοή τους. Συνδέστε τα με το smartphone ή το tablet σας χάρη στην ασύρματη τεχνολογία Bluetooth® 5.1. Το να παίζετε ενώ μοιράζεστε είναι πιο διασκεδαστικό! Η λειτουργία Music Share σας επιτρέπει να συνδέσετε δύο συσκευές μέσω της υποδοχής εξόδου ήχου, για να μοιραστείτε μουσική και περιεχόμενο πολυμέσων. Και η διασκέδαση συνεχίζεται με τα αυτοκόλλητα της μπάντας Lol&Roll και έναν πτυσσόμενο χάρτινο χαρακτήρα με τον οποίο μπορούν να φτιάξουν τη δική τους ιστορία. Με τη μουσική παντού Χάρη στη συσκευή αναπαραγωγής microSD, τα παιδιά μπορούν να παίρνουν τη μουσική τους μαζί τους όπου κι αν πηγαίνουν. Πολύ εύκολο στη μεταφορά, με άνετο συμπαγή σχεδιασμό. Για το σπίτι και το σχολείο Τα παιδικά ακουστικά Lol&Roll Pop διαθέτουν ενσωματωμένο μικρόφωνο, ώστε τα παιδιά να μπορούν να επικοινωνούν κατά τη διάρκεια βιντεοκλήσεων στο σχολείο ή με την οικογένεια και τους φίλους τους. Με υποδοχή USB Type-C και αποσπώμενο καλώδιο για πρόσθετη ασφάλεια. Τα παιδιά θα απολαμβάνουν μαζί μουσική ή περιεχόμενο πολυμέσων χάρη στο Music Share. Απλά συνδέστε δύο σετ ακουστικών με την έξοδο ήχου και διασκεδάστε μαζί. Ακουστικά με συνδεσιμότητα Bluetooth 5.1. Ασφαλή για παιδιά 3+: υλικά κατάλληλα για παιδιά και Όριο έντασης ήχου που προστατεύει την ακοή των παιδιών περιορίζοντας την ένταση του ήχου σε μέγιστο 85 dB. Αποσπώμενο καλώδιο ήχου για ασφάλεια και ευκολία. Το μικρόφωνο θα διασφαλίσει ότι μπορούν να μάθουν και να επικοινωνήσουν σε σχολικές βιντεοκλήσεις. Πρακτική μεταφορά: συμπαγής και ελαφρύς σχεδιασμός. Συσκευή αναπαραγωγής MicroSD. Υποδοχή USB Type-C. Τα αυτοκόλλητα θα αφήσουν τη φαντασία των παιδιών να οργιάσει ενώ ακούν μουσική ή απολαμβάνουν περιεχόμενο πολυμέσων. Διασκεδάστε κατασκευάζοντας το παιχνίδι από χαρτόνι που περιλαμβάνεται. Χαρακτηριστικά: Ήχος Διάμετρος οδηγού: 30 mmΟδηγοί: .Απόκριση συχνότητας: 20 Hz ~ 20 kHzSPL: 85 ± 3 dB Συνδεσιμότητα Βοηθός φωνής (Google, Siri): ΝαιΈκδοση Bluetooth: 5.1Bluetooth - Κατηγορία: 2Bluetooth - Ζώνη συχνοτήτων: 2,4 GHzΠροφίλ Bluetooth: A2DP / AVRCP / HFPΕμβέλεια Bluetooth: 20 mΣυμβατοί κωδικοποιητές Bluetooth: SBCBluetooth - Μέγιστη ισχύς εξόδου: < 20 dBmΣυμβατότητα: Συναρμολόγηση: MAC / PC Windows / Smartphone / Tablet Μπαταρία Τύπος: LiPoΧωρητικότητα: 300 mAhΤάση: 3,7 VΔιάρκεια ζωής μπαταρίας - Κανονική χρήση: 15 hΣύστημα φόρτισης: CΧρόνος φόρτισης: 2 ώρες Αναπαραγωγή Εξωτερικής Μνήμης Πέρασμα φακέλων: ΝαιΥποστηριζόμενο σύστημα αρχείων: FAT / FAT32Ext. Mem - υποστηρίζεται: microSDΧωρητικότητα αφαιρούμενης μονάδας αποθήκευσης: 64 GBΥποστηριζόμενες μορφές ήχου: MP3 / WAV Άλλα χαρακτηριστικά Έλεγχος αναπαραγωγής: ΝαιΈλεγχος έντασης ήχου: ΝαιΤύπος Headband: Ρυθμιζόμενο Διαστάσεις Ύψος: 140 mmΠλάτος: 165 mmΒάθος: 65 mmΒάρος: 105 g

Funko Pop
Nintendo Amiibo
Lego κατασκευες