Αποστολές σε Ελλάδα και Κύπρο

Καλώδιο φόρτισης και δεδομένων Tellur Green Data Cable Type-C σε Lightning – 1 μέτρο σε μαύρο χρώμα

Τιμή: 28,40€

Μη διαθέσιμο (*)
(*) Το προϊον βρίσκεται στην αποθήκη μας και μεσολαβούν μία με δύο εργάσιμες για να αποσταλεί στο σπίτι ή στο γραφείο σας, καθώς και για την παραλαβή του από το κατάστημά μας.
Κωδικός προϊόντος: 6114378

Με μια ματιά:

Συνδέεται πανεύκολα με το iPhone/iPad/iPod και χρησιμοποιώντας μια υποδοχή USB-C στο laptop/PC σας χρησιμοποιείται για εύκολη μεταφορά δεδομένων,φωτογραφιών, βίντεο και μουσικής ενώ ταυτόχρονα φορτίζει το τηλέφωνό σας. Δεν εμποδίζει τη χρήση θήκης προστασίας κατά τη φόρτιση. Καλύπτεται από 2 χρόνια εγγύηση επίσημης ελληνικής αντιπροσωπείας.

Καλώδιο Tellur της σειράς "Green" για γρήγορη φόρτιση 3Α και μεταφορά δεδομένων μεταξύ συσκευών Lightning και USB Type-C. Κατασκευασμένο από ανακυκλωμένο νάιλον, αυτό το καλώδιο είναι ανθεκτικό, εύκαμπτο και έχει μήκος 1 μέτρο, ενώ αντέχει έως και 30.000 περιστροφές και σηκώνει μέχρι 50 κιλά χωρίς να σπάει! Το καλώδιο Green Data Cable της Tellur, είναι ένα μεγάλης ελαστικότητας καλώδιο φόρτισης και μεταφοράς δεδομένων, το οποίο έχει μήκος 1,0 μέτρo και είναι συμβατό με συσκευές που χρησιμοποιούν τη θύρα Lightning. Ενδείκνυται για καθημερινή χρήση και αντιστέκεται στη φθορά ενώ εκτός από ξεχωριστό design διαθέτει και ποιοτικούς αλουμινένιους ακροδέκτες για υψηλή αξιοπιστία και ασφαλή μεταφορά δεδομένων χωρίς παρεμβολές. Είναι κατάλληλο για σύνδεση σε υπολογιστή ή σε φορτιστή USB Type-C και καθώς υποστηρίζει το πρόγραμμα αδειοδότησης MFi ("Made for iPhone/iPod/iPad") της Apple, είναι συμβατό με οποιαδήποτε αναβάθμιση λογισμικού των συσκευών σας. Συνδέεται πανεύκολα με το iPhone/iPad/iPod και χρησιμοποιώντας μια υποδοχή USB-C στο laptop/PC σας χρησιμοποιείται για εύκολη μεταφορά δεδομένων,φωτογραφιών, βίντεο και μουσικής ενώ ταυτόχρονα φορτίζει το τηλέφωνό σας. Δεν εμποδίζει τη χρήση θήκης προστασίας κατά τη φόρτιση.

Ξεχωρίζει γιατί :

  • Υποστηρίζει ταχεία φόρτιση (PowerDelivery) με ισχύ εως 60W
  • μπορεί να μεταφερθεί εύκολα καθώς έχει βάρος μόλις λίγα γραμμάρια
  • διατίθεται σε: μαύρο χρώμα
  • Είναι κατασκευασμένο από φιλικό προς το περιβάλλον TPE + TPR
  • ισχυρό πλεκτό περίβλημα για μεγάλη αντοχή (braided) 
  • προσφέρει ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων έως 480Mbps
  • είναι συμβατό με συσκευές Apple: iPhone, iPad, iPod, Samsung κ.α.

Funko Pop
Nintendo Amiibo
Lego κατασκευες