Αποστολές σε Ελλάδα και Κύπρο

Grand Theft Auto San Andreas - Steam CD Key (PC)

από 29 αξιολογήσεις

Τιμή: 39,90€

Παραλαβή ή Παράδοση, σε 4-10 ημέρες
Κωδικός προϊόντος: 7095

Το παιχνίδι είναι σε ψηφιακή μορφή (κωδικό) και ενεργοποιείται μόνο μέσω της εφαρμογής Steam .
Πριν από 5 χρόνια ο Carl Johnson έκανε τα πάντα για ξεφύγει από την πίεση του San Andreas μιας πόλης που βρίθει από εγκληματίες, συμμορίες και διαφθορά. Τα κατάφερε.
Τώρα, 5 χρόνια μετά, στις αρχές τις δεκαετίας του 90’ ο Carl επιστρέφει. Η μητέρα του έχει δολοφονηθεί, η οικογένειά του έχει καταρρεύσει και όλοι οι παιδικοί του φίλοι οδηγούνται προς την καταστροφή. Με το που πατάει πόδι στην παλιά του γειτονιά, δύο διεφθαρμένοι αστυνομικοί τον κάνουν υποχείριό τους παγιδεύοντάς στον με ψεύτικες κατηγορίες για φόνο. Ο CJ δεν έχει άλλη επιλογή από το να περιηγηθεί στους σάπιους δρόμους του San Andreas για να σώσει το εαυτό του και την οικογένειά του και να ανακτήσει το έλεγχο των δρόμων.

Για να γίνει ενεργοποίηση του παιχνιδιού πρέπει να έχετε το πρόγραμμα Steam.
Σε περίπτωση που δεν το έχετε, πρέπει να πάτε στην ιστοσελίδα: http://store.steampowered.com/
Από εκεί θα κατεβάσετε την εφαρμογη Steam, κάνοντας κλικ πάνω δεξιά που γράφει “Install Steam”.
Όταν το αρχείο κατέβει ακολουθείτε κανονικά τα βήματα εγκατάστασης.

Εάν δεν έχετε, υπάρχουν 2 τρόποι για να δημιουργήσετε 1) Aφού έχετε εγκαταστήσει και τρέξει την εφαρμογή Steam, πρέπει να πατήσετε "Create A New Account" και να συμπληρώσετε τα απαραίτητα κουτάκια. 2) Να πάτε στην ιστοσελιδα "http://store.steampowered.com/" και να πατήσετε "login" πάνω δεξιά, μετά “Join Steam”. Μετά απλά συμπληρώνετε τα κουτάκια.
Αφού συμπληρώσετε τα στοιχεία που ζητάει η εταιρία και προχωρήσει η διαδικασία για την δημιουργία λογαριασμού, πρέπει να μπείτε στο e-mail που δηλώσατε και να πατήσετε στο link για να ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός σας.

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό πρέπει απλά να κάνετε Log in

Αφού μπείτε με τον λογαριασμό σας, το μόνο που μένει είναι να προσθέσετε παιχνίδια.
Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να πατήσετε κάτω αριστερά που γράφει “Add a game” και μετά “Activate a product on Steam”. Γράφετε τον κωδικό που παραλάβατε, κάνετε κλικ επόμενο μέχρι να τελειώσει η διαδικασία και το παιχνίδι μπαίνει στην καρτέλα "Library”.
Συνήθως το κατέβασμα του παιχνιδιού ξεκινάει αυτόματα, εαν δεν ξεκινήσει, πρέπει να πάτε στην καρτέλα "Library”, να κάνετε δεξί κλικ στο παιχνιδι και να πατήσετε στην επιλογή "Install game”.
Όταν κατέβει το παιχνίδι, είναι έτοιμο για χρήση.
Σε περίπτωση που χάσετε τον λογαριασμό σας, το κατάστημα μας δεν φέρει καμία ευθύνη.

Παίκτες: 1

Περιοχή DVD: Pal

Rating: 18+

Σχετικά προϊόντα

Funko Pop
Nintendo Amiibo
Επιτραπέζια
YuGiOh!
Puzzles