Αποστολές σε Ελλάδα και Κύπρο

Open Season (Wii)

Τιμή: 47,90€19,80€

Άμεση παραλαβή από το κατάστημα ή Άμεση Αποστολή
Κωδικός προϊόντος: 830911

Όταν ένας εξημερωμένος αρκούδος με το όνομα Boog παρασύρεται απο ένα φλύαρο ελάφι, τον Elliott, να αφήσει τις ανέσεις του σπιτιού του, βρίσκει τον εαυτό του χαμένο μέσα στο άγριο δάσος μόλις τρείς μέρες πριν απο την έναρξη της περιόδου του κυνηγιού. Αναγκασμένος να υποφέρει τις κακουχίες που συναντάει στην ύπαιθρο, ο Boog αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του προτρέχοντας όλα τα ζώα του δάσους να πάρουν πίσω τα σπίτια τους και να στείλουν του κυνηγούς απο ‘κεί που ήρθαν! 

Παίξτε με τον Boog και τον Elliott και ξαναζήστε την κινηματογραφική τους περιπέτεια. Εξερευνήστε τον κόσμο της ομώνυμης ταινίας και συναντήστε όλους τους ήρωες που αγαπήσατε όπως την Beth και τον Shaw. Διασκεδάστε πετώντας βρωμόμπομπες και εκτοξεύοντας κουνέλια ή ξεριζώνοντας τεράστια δέντρα τρομοκρατώντας τους κυνηγούς. Κυλήστε μέσα σε μια τεράστια χιονόμπαλα, περπατήστε πάνω στα μονόξυλα ενός ετοιμόρροπου κτιρίου και τρέξτε με περίεργα οχήματα μέσα απο σκοτεινές σήραγγες καθώς ο Boog ανακαλύπτει τον πραγματικό του εαυτό.
 
Μπορείτε ακόμη να προκαλέσετε τους φίλους σας σε ξεκαρδιστικές μονομαχίες τεσσάρων ατόμων: Η τρέλα και τα παιχνίδια των ζώων του δάσους σας περιμένουν!

Παίκτες: 1-4

Περιοχή DVD: PAL

Rating: 3+

Σχετικά προϊόντα

Funko Pop
Nintendo Amiibo
Puzzles