Αποστολές σε Ελλάδα και Κύπρο

Yu-Gi-Oh! - Legendary Collection GameBoard Edition

από 81 αξιολογήσεις

Τιμή: 249,00€

Διαθέσιμο - Άμεση Αποστολή
Κωδικός προϊόντος: 6064005

Για τον εορτασμό της 10ης επετείου της τηλεοπτικής σειράς Yu-Gi-Oh! η Konami κυκλοφορεί το Legendary Collection που περιέχει τρία από το πιο δημοφιλή boosters (δύο από το κάθε ένα) από τις πρώτες μέρες του παιχνιδιού, περιλαμβάνοντας και το πρώτο σετ που κυκλοφόρησε: το “Legend of Blue-Eyes White Dragon”!
Το Legendary Collection επίσης περιέχει κάρτες από τα πιο διάσημα τέρατα της αρχικής τηλεοπτικής σειράς, τον “Blue-Eyes White Dragon”, “Dark Magician” και “Red-Eyes B. Dragon”.
Επίσης περιέχονται και τρία από τα πιο δημοφιλή και περιζήτητα τέρατα που έχουν δημιουργηθεί ποτέ: τις κάρτες των Αιγύπτιων Θεών! Έως τώρα διαθέσιμες μόνο σε πολύ περιορισμένο αριθμό ως promo, αυτή είναι η πρώτη – και ίσως η τελευταία – ευκαιρία για να αποκτήσεις και τις τρεις κάρτες των Αιγύπτιων Θέων!
Κάθε Legendary Collection είναι συσκευασμένο σε ένα ντοσιέ με Αιγυπτιακή εικονογράφηση για να αποθηκεύεις και να δείχνεις την συλλογή σου!
Το Legendary Collection περιέχει 2 “Legend of Blue-Eyes White Dragon” boosters, 2 “Metal Raiders” boosters, 2 “Pharaoh’s Servant” booster, 1 Ultra Rare “Obelisk the Tormentor” κάρτα, 1 Ultra Rare “Slifer the Sky Dragon” κάρτα, 1 Ultra Rare “The Winged Dragon of Ra” κάρτα, 1 Ultra Rare “Blue-Eyes White Dragon” κάρτα, 1 Ultra Rare “Dark Magician” κάρτα, και 1 Ultra Rare “Red Eyes B. Dragon” κάρτα.

Funko Pop
Nintendo Amiibo
Lego κατασκευες