Αποστολές σε Ελλάδα και Κύπρο

Minecraft: Dungeons (Ultimate Edition) (Nintendo Switch) #

Τιμή: 39,65€

Διαθέσιμο - Άμεση Αποστολή (*)
(*) Το προϊον βρίσκεται στην αποθήκη μας και μεσολαβούν μία με δύο εργάσιμες για να αποσταλεί στο σπίτι ή στο γραφείο σας, καθώς και για την παραλαβή του από το κατάστημά μας.
Κωδικός προϊόντος: 6090920

Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΗΡΘΕ!
Ζήστε την απόλυτη ιστορία του Minecraft από την αρχή μέχρι το τέλος!  

Πολεμήστε δεκάδες όχλους, εξερευνήστε όλα τα επίπεδα και ανακαλύψτε ανείπωτους θησαυρούς καθώς ακολουθείτε την ιστορία του Arch-Illager και της Orb of Dominance.

Η Ultimate Edition περιλαμβάνει:
•Το βασικό παιχνίδι Minecraft Dungeons 
•Jungle Awakens DLC: Μόνο εσείς μπορείτε να αντεπιτεθείτε και αν ελευθερώσετε αυτή τη ζούγκλα από μια μυστηριώδη δύναμη. Το μονοπάτι είναι επικίνδυνο – νέοι εχθροί και επικίνδυνοι γρίφοι παραμονεύουν σε κάθε σας βήμα. Βρείτε νέα πανοπλία και όπλα καθώς προσπαθείτε να εντοπίσετέ την αιτία του κακού Jungle Abomination.
•Creeping Winter DLC: Ένας βαρύς χειμώνας εξαπλώνεται σε όλη τη γη, καταστρέφοντας ό,τι αγγίζει και στα μέσα της καταιγίδας είναι η Wretched Wraith. Ο μόνος τρόπος να σταματήσει ο παγετός είναι ένας ήρωας να αντιμετωπίσει νέες αποστολές και αδυσώπητους εχθρούς. Κυνηγήστε την πηγή της διαφθοράς και ανακαλύψτε νέα πανοπλία καθώς και όπλα!
•Howling Peaks DLC: Μια παράξενη δύναμη έχει διαφθείρει τις κάποτε μοναχικές κορυφές μιας οροσειράς, και τώρα απειλεί να καταστρέψει και τον κόσμο με την καταιγίδα. Νέοι εχθροί όπως ο Squall Golem και ο Mountaineer περιμένουν στην κορυφή για όποιον είναι αρκετά γενναίος για να κλέψει την δύναμή τους. 
•Flames of the Nether DLC: Ταξιδέψτε στην καρδιά του Nether μέσα από έξι νέες αποστολές που θα σας επιτρέψουν να εξερευνήσετε biomes με έναν ολοκαίνουργιο τρόπο. Η περιπέτεια που θα ακολουθήσει θα φέρει νέα όπλα και εργαλεία για εκείνους που είναι αρκετά γενναίοι για να αντιμετωπίσουν την οργή των επικίνδυνων όχλων των κάτω χωρών. Δεν είναι όμως όλα τρομακτικά θα έχετε παρέα σας το νέο κατοικίδιο σας τον Baby Ghast μαζί με δύο νέες εμφανίσεις! 
•Hidden Depths DLC: Ένα θραύσμα από την ορδή των Dominance μεταφέρεται και ξυπνά πλάσματα που έχουν από καιρό χαθεί μέσα στα κύματα. Είναι στο χέρι σου να ελευθερώσεις τις παλίρροιες από την διαφθορά. Λεγεώνες βυθισμένων και πνιγμένων εχθρών κρύβονται ανάμεσα στους χαμένους θησαυρούς, οπότε πρέπει να παραμείνετε σε εγρήγορση! Η φυσική ομορφιά του ωκεανού μπορεί να αποσπάσει την προσοχή από τους κινδύνους του βυθού, νέα όπλα, εργαλεία και αντικείμενα θα σας βοηθήσουν.
•Echoing Void DLC: Ζήστε το τέλος με το Echoing Void DLC! Αντιμετωπίστε νέους εχθρούς, συλλέξτε εξοπλισμό και περάστε μέσα από δύσκολες νέες αποστολές για να τερματίσετε αυτόν τον αγώνα - μια για πάντα!
•Το Hero Pass περιλαμβάνει the Hero Cape, δυο skins, και ένα κατοικίδιο ζώο κοτόπουλου! 

Funko Pop
Nintendo Amiibo
Lego κατασκευες