Αποστολές σε Ελλάδα και Κύπρο

Grow: Song of the Evertree (Nintendo Switch)

Τιμή: 26,90€

Διαθέσιμο - Άμεση Αποστολή
Κωδικός προϊόντος: 6091311

Ανακαλύψτε έναν μοναδικό κόσμο... με τον δικό σας ρυθμό!
Εξερευνήστε μοναδικά μέρη, καλλιεργείστε πανίδα και χλωρίδα και εξερευνήσετε αυτόν τον όμορφο κόσμο με το δικό σας ρυθμό. Πώς θέλετε να περάσετε τον χρόνο σας? Εξερευνήστε σπήλαια και επιλύστε γρίφους, συλλέξτε ορυκτά και λουλούδια, ψάρεμα ή αλίευση ... από σας εξαρτάται!
Καλλιεργήστε τον δικό σας κόσμο!
Μέσα από αλχημείες φτιάξτε τους δικούς σας σπόρους για να δημιουργήσετε εντελώς νέους κόσμους με μοναδικά χαρακτηριστικά. Μπορείτε να δημιουργήσετε μοναδικά λιβάδια, ερήμους, παγωμένους κόσμους και... Ουπς προσοχή! Ορισμένοι σπόροι μπορεί να περιέχουν απροσδόκητες εκπλήξεις.
Γνωρίστε νέα άτομα και δημιουργήστε μια κοινότητα!
Γνωρίστε ενδιαφέροντες και μοναδικούς χαρακτήρες, ακούστε τις ιστορίες τους και βοηθήστε τους. Μπορείτε να τους κάνετε πιο ευτυχισμένους βρίσκοντας ένα μέρος για να μείνουν, βοηθώντας τους να βρουν τη δουλειά των ονείρων τους ή χαρίζοντας τους αξεσουάρ.
Χτίστε την πόλη των ονείρων σας
Το Grow προσφέρει έναν εντυπωσιακό κατάλογο με τα πιο χαριτωμένα κτίρια και κατασκευές για να δημιουργήσετε την πόλη που θέλετε. Τοποθετήστε και προσαρμόστε τα για να νιώστε σαν στο σπίτι σας!
Ένα όμορφο Sountrack!
Απολαύστε ένα υπέροχο κινηματογραφικό soundtrack από τον συνθέτη Kevin Penkin. Υποψήφιος για bafta στο Florence και νικητή ενός βραβείου Crunchyroll για το Abyss. 

Ερείπια, σπηλιές, μυστικές περιοχές... εξερευνήστε και αποκαλύψτε την  εδώ και καιρό χαμένη γνώση του Evertree εισχωρώντας στην ίδια του την καρδιά.

Funko Pop
Nintendo Amiibo
Lego κατασκευες