Αποστολές σε Ελλάδα και Κύπρο

The Dungeon Of Naheulbeuk: The Amulet Of Chaos - Chicken Edition (PS5)

Τιμή: 46,75€19,99€

Διαθέσιμο - Άμεση Αποστολή (*)
(*) Το προϊον βρίσκεται στην αποθήκη μας και μεσολαβούν μία με δύο εργάσιμες για να αποσταλεί στο σπίτι ή στο γραφείο σας, καθώς και για την παραλαβή του από το κατάστημά μας.
Κωδικός προϊόντος: 6092343

Το σύμπαν του Naheulbeuk είναι μια πρωτότυπη δημιουργία του Γάλλου συγγραφέα John Lang. Ξεκίνησε ως μία πολύ δημοφιλής ακουστική κωμική σειρά που διακωμωδούσε τα role-playing games και τα κλισέ της ηρωικής φαντασίας. Τώρα η ιστορία προσφέρεται στα αγγλικά και με τη μορφή ενός video game για πρώτη φορά!

Με ένα εξαιρετικό καστ στο οποίο ηγείται η Felicia Day (The Guild, Geek & Sundry, Buffy the Vampire Slayer) το The Dungeon of Naheulbeuk: The Amulet of Chaos συνδυάζει την ψυχαγωγία, τη δημιουργικότητα και το χάος των επικών επιτραπέζιων φαντασίας με τις προκλήσεις των καλύτερων RPG παιχνιδιών, για να προσφέρει μια περιπέτεια που δε μοιάζει με καμία ως σήμερα.  

Είστε έτοιμοι να βυθιστείτε σε ένα RPG τακτικής γεμάτο κινδύνους, χιούμορ και τρελούς χαρακτήρες; Ακολουθήστε τον Ranger, την Elfe, τον Dwarf και την υπόλοιπη παρέα σε ένα επικό role-playing game τακτικής γεμάτο χιούμορ και εκπλήξεις.

Είναι αδέξιοι, άπειροι και γεμάτοι ενέργεια αλλά… θα πρέπει ο καθένας να αντέξει την παρέα του άλλου για να αποκτήσουν τον θησαυρό του dungeon.

Βασικά Χαρακτηριστικά  
 Παίξτε με επτά κλασσικούς χαρακτήρες των role playing games, με δεξιότητες που συμπληρώνουν η μία την άλλη καθώς κερδίζετε levels: είναι οι Ranger, Elf, Dwarf, Barbarian, Magician, Ogre και Thief!
 Κάθε μέλος της ομάδας έχει το δικό του skill tree ώστε να αναβαθμίζετε τις ικανότητες και τον εξοπλισμό τους.
 Επιλέξτε έναν από τους τρεις πρόσθετους συντρόφους για να ακολουθήσει την ομάδα σας στην περιπέτεια!
 Συναρπαστικές turn-based μάχες, μη δημιουργικούς μηχανισμούς υποστήριξης ανάμεσα στα μέλη της ομάδας.
 Σύστημα δυσκολίας που προσαρμόζεται: από το διασκεδαστικό story mode με τις απλοποιημένες μάχες ως το nightmare mode όπου ακόμα και το μικρότερο λάθος στην τακτική σας καταστρέφει!
 Ένας διευρυμένος κατάλογος τεράτων (πάνω από 100 εχθροί!) σας ωθεί να σκέφτεστε στρατηγική σε κάθε μάχη.
 Επικές μάχες με bosses όπου πρέπει να οπλιστείτε με δύναμη και μυαλό για να επικρατήσετε!
 Κρυμμένα αντικείμενα και αντικείμενα που καταστρέφονται (όπως τα βαρέλια μπύρας) με αναπάντεχα αποτελέσματα, ικανά να αλλάξουν τη ροή της μάχης προς το καλύτερο… ή το χειρότερο!
 Εξερευνήστε ένα τεράστιο dungeon γεμάτο εκπλήξεις, από τη σπηλιά στην επιφάνεια ως τα πολυτελή διαμερίσματα του άρχοντα Zangdar, αφού διασχίσετε το παγοδρόμιο των goblins και ένα καπηλειό γεμάτο φασαρία!
 Αποφύγετε παγίδες και λύστε θανάσιμους γρίφους για να ξεκλειδώσετε τους πιο εντυπωσιακούς θησαυρούς!
 Παράξενες συζητήσεις, αδιανόητες καταστάσεις και ασυνήθιστες συναντήσεις σας περιμένουν!
 Ζήστε ένα συναρπαστικό σενάριο και πολλαπλές παράπλευρες αποστολές.

Funko Pop
Nintendo Amiibo
Lego κατασκευες