Αποστολές σε Ελλάδα και Κύπρο

Boulder Dash Ultimate Collection (Nintendo Switch)

Τιμή: 29,05€25,99€

Διαθέσιμο - Άμεση Αποστολή (*)
(*) Το προϊον βρίσκεται στην αποθήκη μας και μεσολαβούν μία με δύο εργάσιμες για να αποσταλεί στο σπίτι ή στο γραφείο σας, καθώς και για την παραλαβή του από το κατάστημά μας.
Κωδικός προϊόντος: 6092348

Το Boulder Dash® Ultimate Collection αποτελείται από δύο παιχνίδια, το Boulder Dash® 30th anniversary™ και το Boulder Dash® Deluxe™, που μαζί προσφέρουν πάνω από 400 ολοκαίνουρια επίπεδα!

Εξερευνήστε μια μυριάδα ξεχωριστών κόσμων αναλαμβάνοντας τον ρόλο του Rockford™, του βασικού χαρακτήρα του παιχνιδιού. Κάθε κόσμος αποτελείται από 20 επίπεδα με διαφορετικούς εχθρούς, textures και animations. Διασχίστε τις σπηλιές σκάβοντας την άμμο και εκμεταλλευτείτε το περιβάλλον προς όφελός σας. Αποφύγετε τους βράχους που πέφτουν και χρησιμοποιήστε τους στρατηγικά ενάντια στα εχθρικά πλάσματα, συλλέξτε πολύτιμα πετράδια και κυνηγήστε τα high scores για να προχωρήσετε σε πιο δύσκολους κόσμους. Εκτός από τους βασικούς μηχανισμούς του πρώτου Boulder Dash® του 1984, τώρα έχετε πρόσβαση σε αρκετά εργαλεία βοήθειας όπως τη δυνατότητα να παγώνετε τα πάντα στη θέση που βρίσκονται ή τον δυναμίτη που αφαιρεί αδιαπέραστα τμήματα του περιβάλλοντος.

Στο Boulder Dash® 30th anniversary™, υπάρχουν 10 χαρακτήρες για να ξεκλειδώσετε και να επιλέξετε, ενώ στο Boulder Dash® Deluxe™, ο Rockford™ αλλάζει εντελώς με διαφορετικά είδη ρουχισμού – μια ανανεωμένη έκδοση του μοντέλου του 1984!

Το αρχικό Boulder Dash® δημιουργήθηκε από τον Chris Gray και τον Peter Liepa και κυκλοφόρησε το 1984 για λογαριασμό της Atari. Είναι πλέον ένα από τα πιο μακρόχρονα videogame franchises της ιστορίας! Οι δημιουργοί έχουν επίσης προσφέρει νέα επίπεδα και στα δύο παιχνίδια, ώστε να μπορέσουν όλοι να ζήσουν από πρώτο χέρι το όραμά τους.  

Βασικά Χαρακτηριστικά
 
 Περισσότερα από 400 νέα επίπεδα και στα 2 παιχνίδια
 Νέοι μηχανισμοί και εργαλεία στο gameplay
 20 πίστες από την αρχική έκδοση του 1984
 Πολλοί χαρακτήρες για να ξεκλειδώσετε, αναβαθμίσεις και προσαρμογή του χαρακτήρα
 20 νέες πίστες από τον Peter Liepa, που ανέπτυξε την πρώτη έκδοση του Boulder Dash®
 Αρκετοί κόσμοι με ξεχωριστά textures, animations και πλάσματα
 Διαγώνιοι τοίχοι και κίνηση

Funko Pop
Nintendo Amiibo
Lego κατασκευες