Αποστολές σε Ελλάδα και Κύπρο

Cotton Fantasy: Superlative Night Dreams (Nintendo Switch)

Τιμή: 39,85€29,85€

Διαθέσιμο - Άμεση Αποστολή (*)
(*) Το προϊον βρίσκεται στην αποθήκη μας και μεσολαβούν μία με δύο εργάσιμες για να αποσταλεί στο σπίτι ή στο γραφείο σας, καθώς και για την παραλαβή του από το κατάστημά μας.
Κωδικός προϊόντος: 6093109

Κάτι κακόβουλο μοιάζει να δημιουργείται, οι ιτιές εξαφανίζονται από την Fairyland και η Fairy Queen ζητά από την Silk να αναζητήσει τη μάγισσα Nata de Cotton για βοήθεια. Με αντάλλαγμα όσες ιτιές θέλει, καθώς έχει τεράστιο πάθος με αυτήν την τροφή, η Cotton δείχνει τη θέληση να βοηθήσει την παλιά της φίλη και ξεκινά μαζί της μία ακόμα περιπέτεια.

Σε αυτόν τον ολοκαίνουριο τίτλο της μακρόβιας σειράς Cotton θα ζήσετε μία ακόμα φανταστική περιπέτεια, η οποία χαρακτηρίζεται από αρκετούς νέους shoot 'em up μηχανισμούς και 6 συνολικά εμβληματικούς χαρακτήρες, στους οποίους περιλαμβάνονται guest stars από άλλα παιχνίδια! Κάθε χαρακτήρας έχει τους δικούς του μηχανισμούς και επιθέσεις, επιτρέποντάς σας να επιλέξετε διάφορα στυλ και να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα! Εκτός από τις 16 πίστες και το περιεχόμενο που θα ξεκλειδώσετε, το Cotton Fantasy προσφέρει πολύ διασκέδαση και αντοχή στον χρόνο, για τους λάτρεις της σειράς αλλά και για νέους παίκτες.  

Βασικά Χαρακτηριστικά
 
 Ένα ολοκαίνουριο παιχνίδι Cotton με σύγχρονα, HD γραφικά και νέους μηχανισμούς shoot 'em up
 Εύκολο στην εκμάθηση shoot ‘em up gameplay για τους λάτρεις της σειράς και για νέους παίκτες
 6 χαρακτήρες για να επιλέξετε, καθένας από τους οποίους έχει διαφορετικούς μηχανισμούς και επιθέσεις, στους οποίους περιλαμβάνονται guest characters όπως οι Umihara Kawase και Luffee από το Doki Doki Poyacchio
 16 πολύχρωμες και ποικίλες πίστες, με κάθετη, οριζόντια, ακόμα και 3D κίνηση
 Μια ανάλαφρη ιστορία με διασκεδαστικές και γοητευτικές σκηνές, με φωνητική απόδοση εξ’ ολοκλήρου στα ιαπωνικά
 Ένα συναρπαστικό soundtrack με εμβληματικά, remastered κομμάτια από παλαιότερα παιχνίδια
 Το περιεχόμενο που ξεκλειδώνεται και οι διαφορετικοί χαρακτήρες προσφέρουν υψηλή αντοχή στον χρόνο
 Στοχεύστε το high score στη χώρα σας με τα ranking boards  

Funko Pop
Nintendo Amiibo
Lego κατασκευες