Αποστολές σε Ελλάδα και Κύπρο

CAMRY AIRFRYER OVEN 9 PROGRAMS 5L

Τιμή: 116,90€85,90€

Διαθέσιμο - Άμεση Αποστολή (*)
(*) Το προϊον βρίσκεται στην αποθήκη μας και μεσολαβούν μία με δύο εργάσιμες για να αποσταλεί στο σπίτι ή στο γραφείο σας, καθώς και για την παραλαβή του από το κατάστημά μας.
Κωδικός προϊόντος: 6110461

CAMRY AIRFRYER OVEN 9 PROGRAMS 5L

Όλοι όσοι τους αρέσει να μαγειρεύουν και να προετοιμάζουν πρωτότυπα πιάτα χρησιμοποιώντας διάφορες τεχνικές θα πρέπει να ενδιαφέρονται για εξοπλισμό όπως η φριτέζα CAMRY CR 6311. Σήμερα, τέτοιες συσκευές δεν χρησιμοποιούνται μόνο για το τηγάνισμα τηγανιτές πατάτες, γιατί η σύγχρονη τεχνολογία το κάνει ένα προϊόν που μπορεί πολύ περισσότερα και αξίζει να το έχετε στην κουζίνα σας.
 
Airfryer - φριτέζα - ποιο είναι το φαινόμενο αυτής της συσκευής;
 
Η τεχνολογία μεταφοράς που χρησιμοποιείται για τη δημιουργία αυτού του εξοπλισμού τον καθιστά έναν φούρνο μικρού μεγέθους χωρίς λιπαρά. Για το τηγάνισμα χρησιμοποιείται ζεστός αέρας, γεγονός που εξαλείφει την ανάγκη χρήσης λίπους για την προετοιμασία των πιάτων. Αυτή είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή αν θέλουμε να τρώμε πιο υγιεινά, αλλά δεν μπορούμε να φανταστούμε τη ζωή μας χωρίς τηγανητά προϊόντα.
 
Το προϊόν μας είναι μια πολυλειτουργική συσκευή της οποίας το εύρος θερμοκρασίας είναι από 80 έως 200 βαθμούς Κελσίου και επιπλέον σας επιτρέπει να ρυθμίσετε το χρόνο τηγανίσματος έως και 60 λεπτά. Ολόκληρη η διαδικασία και οι ρυθμίσεις μπορούν να ακολουθηθούν και να ελεγχθούν στην ευανάγνωστη λευκή οθόνη LED στο μπροστινό μέρος της φριτέζας. Η οθόνη αφής διευκολύνει τη γρήγορη ρύθμιση επιλεγμένων παραμέτρων και προγραμμάτων. Ένα αφαιρούμενο δοχείο και καλάθι, καθώς και μια μη θερμαινόμενη λαβή και η αυτόματη απενεργοποίηση κάνουν τη χρήση αυτού του εξοπλισμού διαισθητική και ασφαλή.
 
Τι μπορεί να κάνει μια φριτέζα;
 
Η συσκευή διαθέτει εννέα προγράμματα, ξεκινώντας με τη δυνατότητα χειροκίνητης ρύθμισης της ώρας και της θερμοκρασίας σύμφωνα με τις δικές μας προτιμήσεις. Αν μόλις ξεκινάμε την περιπέτειά μας με αυτόν τον τύπο εξοπλισμού, αξίζει να χρησιμοποιήσουμε το πρόγραμμα για την προετοιμασία συγκεκριμένων προϊόντων: χοιρινό, κοτόπουλο, γαρίδες, ψάρι, πίτσα, τηγανητές πατάτες. Χάρη σε αυτό, θα έχουμε μέρες παρόμοιες με αυτές από το εστιατόριο.
 
Επιπλέον, μπορείτε να ορίσετε την επιλογή του ψησίματος ως στάδιο επεξεργασίας κρέατος ή λαχανικών ή ξήρανσης φαγητού, που θα επιτρέψει στα δικά σας αποξηραμένα μανιτάρια, λαχανικά και φρούτα να παραμείνουν για τα καλά στην κουζίνα. Ένα μακρύ καλώδιο ρεύματος και τα αντιολισθητικά πόδια σημαίνουν ότι η συσκευή μπορεί να τοποθετηθεί οπουδήποτε στην κουζίνα.
 
Φούρνος χωρίς λιπαρά
Τεχνολογία συναγωγής
Χωρητικότητα: 5 λίτρα
Εύρος θερμοκρασίας: 80–200 ° C
Ρύθμιση χρόνου έως 60 λεπτά
Καθαρή λευκή οθόνη LED
Touchpad
Αφαιρούμενο δοχείο
Αποσπώμενο καλάθι
Λαβή με δροσερή αφή
Αυτόματο κλείσιμο
9 προγράμματα:
-Χειροκίνητο: ρύθμιση χρόνου και θερμοκρασίας
- Μπριζόλα / χοιρινό
-Κοτόπουλο
- Γαρίδες
-Ψάρι
-Πίτσα
- Τσιπς
- Τοστάρισμα
-Ξήρανση τροφής
Μήκος καλωδίου ρεύματος: 0,7 m
Αντιολισθητικά πόδια
Διαστάσεις συσκευής: 28,5 x 36,5 x 33,5 cm
Μέγιστη ισχύς: 2500W
Ονομαστική ισχύς: 1700W
Τροφοδοσία: 220-240V ~ 50 / 60Hz

Funko Pop
Nintendo Amiibo
Lego κατασκευες