Αποστολές σε Ελλάδα και Κύπρο

CAMRY WATERPROOF STANDING PATIO HEATER 2000W

Τιμή: 92,90€

Διαθέσιμο - Άμεση Αποστολή (*)
(*) Το προϊον βρίσκεται στην αποθήκη μας και μεσολαβούν μία με δύο εργάσιμες για να αποσταλεί στο σπίτι ή στο γραφείο σας, καθώς και για την παραλαβή του από το κατάστημά μας.
Κωδικός προϊόντος: 6110561

CAMRY WATERPROOF STANDING PATIO HEATER 2000W

Με την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου, οργανώνουμε όλο και πιο συχνά πάρτι στον κήπο, συναντήσεις με φίλους έξω ή άλλες υπαίθριες εκδηλώσεις. Ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για γάμο στη φύση, για πικνίκ για οικογένειες με παιδιά, για εκδήλωση για την τοπική κοινωνία ή για πάρτι γενεθλίων σε σκηνή, αξίζει να ενδιαφερθείτε για την όρθια θερμάστρα βεράντας CAMRY CR 7737 αργά το βράδυ.
 
Θερμαντήρας βεράντας - ποιο είναι το φαινόμενο του;
 
Αυτού του είδους οι συσκευές μας επιτρέπουν να απολαμβάνουμε περισσότερο το καλοκαίρι και να περνάμε περισσότερο χρόνο έξω ή στον κήπο, χωρίς να ανησυχούμε ότι θα κρυώσουμε. Είναι μια ενδιαφέρουσα προσθήκη σε πάρτι σε σκεπαστή βεράντα ή μπαλκόνι και εκδηλώσεις που διοργανώνονται κάτω από μια σκηνή. Παρά την πολύ πρακτική λειτουργία του, ο θερμαντήρας είναι επίσης ένα αισθητικό αξεσουάρ, καθώς το μεταλλικό περίβλημα και ο κομψός σχεδιασμός δεν θα επηρεάσουν καμία διάταξη του εσωτερικού. Το προϊόν είναι ασφαλές στη χρήση επειδή είναι εξοπλισμένο με διακόπτη ασφαλείας σε περίπτωση πτώσης. Μια σταθερή, βαριά και στρογγυλή βάση και λαστιχένια πόδια προστατεύουν επιπλέον από αυτό το είδος απειλής. Ένα άλλο μεγάλο πλεονέκτημα είναι ότι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μέχρι αργά το φθινόπωρο, και ακόμη περισσότερο στην περίπτωση των σκηνών.
 
Πώς λειτουργεί ένας θερμαντήρας βεράντας
 
Η συσκευή λειτουργεί χάρη σε θερμαντικά στοιχεία χαλαζία, η διάρκεια ζωής των οποίων υπολογίζεται σε περίπου 2000 ώρες λειτουργίας. Αυτό εξασφαλίζει μακρά εργασία χωρίς την ανάγκη παρέμβασης του χρήστη. Η αντικαταστάσιμη θερμάστρα και η εύκολη αντικατάσταση του στοιχείου θέρμανσης είναι επιπλέον πλεονεκτήματα του προϊόντος. Όπως και το γεγονός ότι συναρμολογείται πολύ εύκολα. Είναι ενδιαφέρον ότι ο χρήστης μπορεί να χρησιμοποιήσει δύο επίπεδα ισχύος θέρμανσης: 1000 W και 2000 W, γεγονός που διευκολύνει την προσαρμογή των συνθηκών στη βεράντα ή στο εσωτερικό της σκηνής στις ανάγκες και τις προτιμήσεις των επισκεπτών. Σε αυτό βοηθά επίσης η δυνατότητα ρύθμισης του ύψους της συσκευής (από 157 έως 202 cm), καθώς και η κατακόρυφη ρύθμιση της κεφαλής 3 βημάτων, η οποία σας επιτρέπει να κατευθύνετε τη μονάδα θέρμανσης σε ένα συγκεκριμένο σημείο. Η θερμάστρα θα φροντίσει για τη σωστή θερμοκρασία στην επιφάνεια των 14 m2.
 
Θερμαντήρας  βεράντας
Μεταλλικό περίβλημα
Θερμαντικά στοιχεία χαλαζία
Διάρκεια ζωής του θερμαντικού στοιχείου 2000 ώρες
Αντικαταστάσιμος θερμαντήρας (GL7734.1)
2 επίπεδα ισχύος: 1000W, 2000W
Εύκολο στη συναρμολόγηση
Διακόπτης ασφαλείας σε περίπτωση πτώσης
Χώρος θέρμανσης έως 14m2
Ρυθμιζόμενο ύψος 157-202cm
Ρύθμιση κάθετης κεφαλής 3 σταδίων
Σταθερή, βαριά, στρογγυλή βάση Ø 46 cm
Πόδια από καουτσούκ
Εύκολη αντικατάσταση του στοιχείου θέρμανσης
Διαστάσεις προϊόντος: 202 x 50 x 19 cm
Ισχύς: 1800-2000W
Τροφοδοσία: 220-240V ~ 50Hz
IP24
Βάρος προϊόντος: 10,6 kg

Funko Pop
Nintendo Amiibo
Lego κατασκευες