Αποστολές σε Ελλάδα και Κύπρο

AS Art Νερομπογιές Λουλούδια Για 8+ Χρονών 1038-21041

Τιμή: 15,00€

Διαθέσιμο - Άμεση Αποστολή
Κωδικός προϊόντος: 6110814

Ένα εκπαιδευτικό σετ ζωγραφικής που καθοδηγεί το παιδί βήμα- βήμα ώστε να μάθει να ζωγραφίζει με την τεχνική της ακουαρέλας, απεικονίζοντας όμορφα και εντυπωσιακά λουλούδια. Μίξεις και διαφορετικές εντάσεις χρωμάτων θα μυήσουν το παιδί στην τεχνική αυτή μέσα από τον παραδοσιακό τρόπο, αλλά και με την τεχνική περιγράμματος κεριού. Χρησιμοποιήστε τα 8 χρώματα ακουαρέλας αυτούσια αλλά και αναμιγνύοντάς τα με όσους τρόπους θέλετε.
Χρωματίστε αρχικά τις καρτολίνες με την τεχνική περιγράμματος κεριού ώστε να εξοικειωθείτε με την τεχνική της ακουαρέλας σε καθοδηγούμενο πίνακα ζωγραφικής που σας προστατεύει από λάθη και παραλείψεις και συνεχίστε στις υπόλοιπες προτυπωμένες καρτολίνες με ελεύθερο χρωματισμό, δημιουργώντας αληθινά έργα τέχνης για διακόσμηση του δωματίου σας.
Εξοικειωθείτε με την τεχνική της ακουαρέλας, διασκεδάστε χρωματίζοντας και απολαύστε δημιουργικά τον ελεύθερό σας χρόνο μακριά από οθόνες.
Η συσκευασία περιλαμβάνει:

  • 8 νερομπογιές
  • Παλέτα
  • 2 πινέλα
  • Δοσομετρητή
  • 2 προ-τυπωμένα έργα τέχνης
  • 2 προ-τυπωμένα έργα τέχνης με τεχνική περιγράμματος κεριού
  • Αναλυτικό εικονογραφημένο οδηγό εκμάθησης της τεχνικής ζωγραφικής με ακουαρέλα

H AS Art αποτελεί μία εκπαιδευτική σειρά ζωγραφικής για παιδιά 2-10 ετών με πλούσιο περιεχόμενο, ιδανική για να μάθει στο παιδί να ζωγραφίζει χρησιμοποιώντας ποικιλία τεχνικών όπως κηρομπογιές, νερομπογιές, ξυλομπογιές, χρώματα ακουαρέλας, μαρκαδόρους. Κάθε ζωγραφικό σετ αποτελεί ένα μελετημένο κιτ εκμάθησης συγκεκριμένης τεχνικής, καθοδηγώντας το παιδί στη δημιουργία των δικών του έργων τέχνης καταρτίζοντας το προσωπικό του καλλιτεχνικό πορτφόλιο. Μέσα από την ενασχόληση με τα ζωγραφικά σετ της AS Art το παιδί εκφράζει τα συναισθήματα και τις σκέψεις του, αναπτύσσει τη φαντασία του και μαθαίνει να πλαισιώνει τον προφορικό του λόγο, βιώνοντας στιγμές δημιουργικότητας και πειραματισμού. Η σειρά χρησιμοποιεί φυσικά υλικά φιλικά προς το περιβάλλον.

Funko Pop
Nintendo Amiibo
Lego κατασκευες