Αποστολές σε Ελλάδα και Κύπρο

Skate (XBOX 360)

Μεταχειρισμένο: 29,90€

Διαθέσιμο - Άμεση Αποστολή
Κωδικός προϊόντος: 252298

    

Αυτό που κάνει το Skate να ξεχωρίζει από τα άλλα παιχνίδια του είδους του είναι ο επαναστατικός τρόπος με τον οποίο πραγματοποιούνται τα κόλπα. Με τον αριστερό αναλογικό μοχλό κινείτε τον παίκτη σας και με τον δεξί αναλογικό μοχλό την σανίδα του skateboard, ενώ τα πλευρικά κουμπιά χρησιμοποιούνται για να πιάσετε την σανίδα με τα χέρια σας. Έτσι, μπορείτε να παράγετε κόλπα που είναι πιο διασκεδαστικά και που σας δίνουν την αίσθηση ότι πραγματικά λαμβάνετε μέρος στην δημιουργία τους.
 
Ο replay editor σας επιτρέπει να αποθηκεύσετε τα replay από τα καλύτερα σας κόλπα καθώς και φωτογραφίες σας από το παιχνίδι και μετά να τα ανεβάσετε για να τα μοιραστείτε με τους φίλους σας.
 
Δημιουργήστε τον δικό σας skater όπως εσείς τον θέλετε και αναπτύξτε τα δικά σας κόλπα και τον δικό σας τρόπο να τα συνδυάζετε σε αλυσίδες κόλπων.
 
Γίνετε διάσημοι ακολουθώντας τον δικό σας δρόμο στο Story mode του παιχνιδιού και ανάλογα τις επιλογές σας θα δείτε τον χαρακτήρα σας σε ένα από τα δύο περιοδικά που υπάρχουν στο παιχνίδι: είτε το Thrasher είτε το The Skateboard Mag.
 
Στο skate συμπεριλαμβάνονται θρύλοι ,καθώς και ανερχόμενα αστέρια του είδους, όπως οι Danny Way, Mark Gonzales, Rob Dyrdek, Mike Carroll, P.J. Ladd, Chris Cole, Jason Dill, Pat Duffy, Jerry Hsu, Paul Rodriguez, Dennis Busenitz, Alex Chalmers, Chris Haslam, Colin McKay, John Rattray, Ryan Gallant, Ryan Smith και Terry Kennedy.
 
Παίξτε online σε διαφορετικά modes όπως τα jam(το υψηλότερο σκορ κερδίζει), S.K.A.T.E., best trick(το καλύτερο κόλπο κερδίζει), αγώνας και πολλά άλλα!
 
Ειδικά οι χρήστες του PS3 μπορούν να χρησιμοποιήσουν την υποστήριξη κίνησης του χειριστηρίου για να στρίψουν αντί του αναλογικού μοχλού!

Παίκτες: 1 εώς 6

Rating: 12+

Σχετικά προϊόντα

Funko Pop
Nintendo Amiibo
Lego κατασκευες