Αποστολές σε Ελλάδα και Κύπρο

Dragonball Z Burst Limit (PS3)

από 5 αξιολογήσεις

Μεταχειρισμένο: 24,90€19,99€

Μη διαθέσιμο
Κωδικός προϊόντος: 339299

Για να γίνει αρεστό στον κάθε νέο gamer το Dragonball Z Burst Limit προσφέρει ένα πλήρες tutorial που θα σας διδάξει σε βάθος τον χειρισμό και παράλληλα σας παρουσιάζει μερικούς από τους χαρακτήρες που απαρτίζουν τον κατάλογο των μαχητών στο παιχνίδι. Αν και στην αρχή ίσως δυσκολευτείτε με τις πολλαπλές λειτουργίες των κουμπιών, δεν υπάρχουν πολύπλοκα combo ή ειδικές επιθέσεις του κάθε χαρακτήρα για να απομνημονεύσετε, ενώ ακόμα και οι πιο φαινομενικά πολύπλοκες κινήσεις είναι αρκετά εύκολο να εκτελεστούν. Είναι αλήθεια ότι απαιτείται ικανότητα για να εκτελέσετε σωστά τις επιθέσεις σας στον κατάλληλο χρόνο και για να μπλοκάρετε τον αντίπαλο σας, αλλά αφού ολοκληρώσετε το tutorial θα μπορείτε να υπερασπιστείτε αρκετά καλά τον εαυτό σας ανεξαρτήτως του χαρακτήρα που θα επιλέξετε.
 
Αν και στην αρχή μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μόνο τρεις χαρακτήρες, καθώς προχωράτε στο μακρύ story mode του παιχνιδιού θα ξεκλειδώνετε και νέους χαρακτήρες, μέχρι να φτάσετε τους 21 σύνολο. Το mode αυτό λέγεται Z-Chronicles και σας επιτρέπει να παίξετε τις τρεις από τις πέντε ιστορίες του ιαπωνικού Dragonball Z, και να βιώσετε έτσι μερικές από τις πιο αξιόλογες μάχες από την προοπτική τόσο των καλών όσο και των κακών χαρακτήρων.
 
Όπως κάθε fighting τίτλος έτσι και το Dragonball Z Burst Limit διαπρέπει όταν παίζεται ανάμεσα σε ανθρώπους, επειδή οι μάχες είναι πολύ πιο ανταγωνιστικές από όταν παίζεται εναντίων του υπολογιστή, όπου και γίνεται να κάνεις συνεχώς ένα φτηνό κόλπο για να κερδίζεις σχετικά εύκολα. Στο versus mode μπορείτε να μπορείτε να πολεμήσετε είτε με ένα φίλο που βρίσκεται δίπλα σας είτε με κάποιον παίκτη από όλο τον κόσμο. Όταν παλεύετε online μπορείτε να δείτε την κατάταξη σας και να διαλέξετε αντίπαλο ίδιου επιπέδου για περισσότερο έντονη μάχη.
 
Η διαφορά του Dragonball Z Burst Limit με τους τίτλους που έχουν προηγηθεί είναι ότι μπορεί να το απολαύσει και κάποιος που δεν έχει ιδέα από την σειρά και με τόσο ανταγωνιστικό gameplay σίγουρα πρόκειται για το καλύτερο Dragonball Z μέχρι στιγμής!

Παίκτες: 1-2

Περιοχή DVD: PAL

Rating: 12+

Σχετικά προϊόντα

Funko Pop
Nintendo Amiibo
Lego κατασκευες