Αποστολές σε Ελλάδα και Κύπρο

Sonic & Sega All-Stars Racing (PS3)

από 15 αξιολογήσεις

Τιμή: 18,55€

Διαθέσιμο - Άμεση Αποστολή (*)
(*) Το προϊον βρίσκεται στην αποθήκη μας και μεσολαβούν μία με δύο εργάσιμες για να αποσταλεί στο σπίτι ή στο γραφείο σας, καθώς και για την παραλαβή του από το κατάστημά μας.
Κωδικός προϊόντος: 504399

Πάρτε μέρος σε ένα εξωφρενικό πρωτάθλημα οχημάτων(αμαξιών, monster trucks, αεροπλάνων) επιλέγοντας ανάμεσα σε χαρακτήρες της SEGA που έγραψαν ιστορία όπως οι Sonic, Tails, Dr.Eggman, κ.ά. σε 24 πίστες που ξεχειλίζουν από φαντασία και ζωηρά χρώματα.

Το gameplay του παιχνιδιού κινείται στα πρότυπα των Mario Kart, αφού οι παίκτες θα πρέπει να επιδοθούν σε επικίνδυνες μανούβρες στις διάφορες πίστες αλλά και να χρησιμοποιήσουν αρκετά αντικείμενα/όπλα με σκοπό να βγάλουν τους αντιπάλους τους εκτός συναγωνισμού και έτσι να βγουν νικητές!

Ακόμη, ο παίκτης θα έχει την δυνατότητα να λάβει μέρος σε πολλές προκλήσεις και να δοκιμάσει τις ικανότητές του στα διάφορα modes του παιχνιδιού, που το καθένα του ζητά να κάνει διαφορετικά πράγματα, όπως time trials κλπ.

Ο οπτικός και ηχητικός τομέας του Sonic & Sega All-Stars Racing κυμαίνεται σε υψηλά επίπεδα, καθώς οι παίκτες θα απολαύσουν γραφικά υψηλής ανάλυσης και έντονους χρωματισμούς. Επίσης, τα ηχητικά εφέ αποδίδουν σωστά το όλο χαρούμενο κλίμα που επικρατεί και κεντρίζουν το ενδιαφέρον.

Το Sonic & Sega All-Stars Racing είναι ένα παιχνίδι που κάνει σωστά αυτό για το οποίο φτιάχτηκε, δηλαδή να προσφέρει χαλαρή και ατόφια διασκέδαση μέσω(βασικά) του συμμετοχικού παιχνιδιού!

Παίκτες: 1-8

Περιοχή DVD: PAL

Rating: 7+

Funko Pop
Nintendo Amiibo
Lego κατασκευες